Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija clara – prosim preberi

clara – prosim preberi

Clara,

ali lahko napišeš koliko kapljic Tea tree olja daš v koliko olja za reaktiviranje?

Hvala in LP , Tanja

Oprosti, za tako pozen odgovor, kar nekaj časa me ni bilo na forumu.

V celo steklenico olja za reaktiviranje dam nekaj več kot polovico stekleničke eteričnega olja tea tree, cca 7 ml.

Oven ti mi pa povej o tvojih izkušnjah, upam , da bo tudi vam blažilo srbenje in da se bo stanje izboljšalo.

Veliko sreče

Clara

Uf, jaz sem dala očitno premalo kapljic tea tree, zato pri nas ni delovalo, bom takoj naredila novo mešanico in upam, da bo potem kakšen učinek, ker naš mulček se stalno praska.

LP in hvala za navodila,

Tanja

Tudi mi imamo probleme s praskanjem. Koliko pa so stari vajini otročički ?
Moja punčka bo pet let.Kje se prosim dobi olje za reaktiviranje ? Kakšne izkušnje imate ?
Hvala in lp

Oven

Prosim sporoči, kako je z novo mešanico, nam zelo pomaga.

Sonia

Uporabi iskalnik, saj bi ti napisala, pa se bo PRIMOŽ jezil, da je spet reklama, zato uporabi iskalnik in boš gotovo našla od katere firme je olje za reaktiviranje in olje tea tree, če ne na tem forumu pa na forumu starši staršem.

LP

Živjo Clara!

No, glede nove mešanice olja (po tvojih navodilih) je pa tako, da sem kar malo razočarana, saj pri nas ne deluje; jaz ga namažem in on se še kar praska. Bo treba kar počakat, da bo konec zime ali pa ga bom peljala k homeopatu.

Lepe praznike želim, Tanja

Nasvet !
Poskusi z bioresonančno metodo ugotoviti kaj je vzrok srbenju.Nekaj je kar to povzroča ali z notraj ali zunaj.Nam je uspelo ugotoviti in tudi pozdraviti.
Veliko sreče !

Evy!

Hvala za nasvet, ampak z bioresonanco imam slabe izkušnje (veliko denarja in nobenega učinka).

LP, Tanja

New Report

Close