članek v ONI
Berem vase komentarje…tema je vsekakor zanimiva. Me pa zgrozi, da o tej temi pise zenska, ki je do svojih otrok in moza ob katerega se stiska prisla na najbolj ne-zenski nacin. Ona je pac zadnja, ki lahko drugim soli pamet. Naj naslednjic Nejca Novak napise, kako je razdrla zakon z se ne 1 leto starim dojenckom! Me zanima kaksni bodo komentarji na to? Kaj je hujse biti samska in imeti kariero in mirno vest ali razdreti zakon in rojevati otrke in se s tem hvalit naokoli. Saj ima tudi kdo drug otroke kot Novakovi…
evo, zdaj smo pa osebni, sandra**, pa tega ne bi rada, sploh ker Nejco poznam osebno.
Pred časom sem imela tukaj gor lekcijo iz etike, ko sem vpletla v debato zasebne podatke neke znane Slovenke. In sem priznala, da to res ni bilo, čeprav takrat dobronamerno, lepo in prav od mene.
Tudi ti bi lahko ostala pri tem, da se z NJO ne strinjaš, kako in kaj je z zakonom naredila – hm, vedno obstajata dva, gotovo svojega moža ni vlekla za lase stran od žene – pa ne bi vpletala v to… ampak, da je ne bom branila in nadaljevala to senzacionalistično in neetično opravljanje – tega se ne dela in pika.
Njen članek je bil “podlaga” za moje pojme zelo konstruktivno debato, ni pa bila debata o njej kot avtorici. Vsaj zdaj na koncu ne. Kar si ti gotovo spremenila…
Lp
T.
Drage mamice ,očitno ste nevoščljive samskim ženskam ,da lahko počnejo kar se jim zljubi.Vaše reakcije namreč kažejo prav na to.
Tudi jaz sem bila dolgo samska ,pa ne zato ker bi bilo to IN ,ampak ker je življenje postalo takšno .Kako najti pravega?Kako zaslužiti za preživljanje otroka?
Pa še kakšno vprašanje bi se našlo.
Ker samske razumem ,jih ne bom obtoževala in kritizirala .Tudi ve se malo umirite.
Če ne drugega je v današnjem času potrebno za čim boljše življenje narediti vsaj fakulteto ,ko pa si izobražen ,ti pa ne pridejo na misel le plenice ampak tudi kakšno potovanje ,razširjanje obzorja……
Sploh sem pa prepričana ,da ne boste svojih otrok silile v poroke ustvarjanje družine pri 18 letih mar ne ??? Pomislite ,da se svet spreminja in z njim se je potrebno premikati v isti smeri …če ne si kmalu povožen…
Saj veste tisti pregovor? Smo čevlje sodi naj ……..