Najdi forum

Članek o hujšanju

Jaz nimam svojih izdelkov krpan, če še nisi porajtal. “Svoje” izdelke imaš ti. Važno pa je eno in eno samo, da ti veš več, kot vedo najboljši nutricionisti in strokovnjaki na svetu, ki stojijo za ****** izdelki!
Spet boš dejal, da ti strokovnjaki “varijo” v laboratorijih nateg! O.K. nehajva, zate in tebi podobne je to nateg, zame in meni podobne, pa to stil življenja, ki se mu zaradi tebe ne bomo odpovedali, kot se ti svojemu ne boš zaradi nas.
Ljudstvo, življenje bo šlo naprej svojo pot, tudi brez Miha in Krpana, kje pa boste na koncu pristali je pa seveda stvar pametne odločitve vsakega posameznika. Nekdo je nekoč zapisal, da je vsak svoje sreče kovač ali pa berač, torej srečno v lovu na srečo s kladivom in nakovalom v roki :)!

Srečno moja mala Slovenija!

Čudim se, da tak vzoren učenec stavi, saj so včasih dejali, da stavijo samo barabe, pijanci in tako kot …..

Ne znaš povedati nič konstruktivnega kar bi bilo v prid izdelkom ki jih ponujaš oz tudi sam konzumiraš. znaš povedati kaj konstruktivnega in strokovneg ao teh izdelkih, ka rbi nekog aki se malo spozna n astvari prepričalo??

Samo še toliko in resnično zadnje, saj mi je potem res vseeno če tuliš v ta forum in me kličeš do nezavesti.

Sladkor (beri fruktoza), ki se nahaja v našem proizvodu, se nahaja tudi v tvojem sadju katerega predpisuješ ti. Torej tistega v ***** izdelkih prepoveduješ, medtem ko svojega (aja saj ni tvoj, je od najboljšega soseda) dovoljuješ. Zanimivo!

Krpan, napisal si: “očitno ti še ni kanilo da je ta članek napisan brezplačno in nobenemu ni potrebno plačati ničesar da bi uspel, samo drži se tega, hrano pa kupuej v sparu, mercatorju ali pa kje rkoli hoče. torej jaz nimam pri tem nič.”

Nehaj nakladat, saj si ta članek napisal (ja, ja članek je brezlačen, jaz bi dodal brezplačna reklama zate in tvoj “posel”) zato, da bi dobil še več strank…tistih, a veš, za pet jurjev, ki tebi resnično dajo le petaka, ampak koliko pa potem znosijo še v trgovino?

Daj naredi celotno kalkulacijo! Če si jo zame, oziroma sem jo jaz, jo naredi še ti. Tudi tvoj program ne stane samo pet jurjev, saj prav tako stane sadje, zelenjava, ribe in ostalo, torej je končni znesek mnogo višji.

ADIIIIIIIJO!

Tebe pa res daje paranoja ali kako res ne znaš povedati nič tehtno argumentiranega v svojo bran in v prid škodljivega artikla, ki so ti ga dali v prodajo. Nemara so te želeli naučili tudi tega kako zamegliti dejstva ter sposobnosti oddaljevanja od stvarnega vprašanja. Tudi to jim ni uspelo. Lahko noč.

in od kje se je ta Miha kar na enkrat pojavil , se mi dozdeva kot da je to vse zrežirano in ena dobra reklama za nekoga , samo še ne vem za koga

bay Medi _________________________________________________________ Naj vam znotraj vedno sije sonce, ne glede kakšno vreme je zunaj... Prijatelj je človek, ki ve vse o tebi, in te še vedno ima rad.” Elbert Hubbard

ej, miha a lahko tvoj adijo drži za večno. stalno se poslavljaš pa kar še visiš gor…..osebno mislim da se je krpan potrudil in res deluje po svojem sistemu, ne propagira nekih naučenih zadev. lahko ga spoštuješ, ker je dečko pač sposoben in prav je tako….

lepo nočko vsem

Krpan, kapo dol pred tabo.Na enostaven in preprost način je navadnemu smrtniku tole dovolj jasno.
Hvala .
Lep večer,jessica

Haha ha ha hahahahaha!!!!

Mater Mihec so ti oprtali možgane! Ja kolko si pa star?

Zanima me sli tvoje stranke živijo samo od “tvojega” praška??? Nikoli ne kupijo marelice v markatorju ali vsaj mleko ali kaj podobnega????? Celo življenje in vse obroke imajo ravno iz tega tvojega praška in jih tako ugodno pride, pa same zdrave snovi so notri.

Ma daj ne seri. Če si delaš kakršen koli jedilnik moraš do Merkatorja ali do kakšne druge trgovine. Bog pomagaj na kakšne bilke se pa sedaj ti opiraš. Dej se raje spelji tja kjer si te zares želijo in se jim posluša tale kozlarija.

Še prej pa lepo prosim ODRASTI!

Lp Barbara

Naključij ni, vse se zgodi z razlogom! :)

Pozdrav vsem , veliko vas berem in vem samo to iz svojih lastnih izkušenj, zelo bogatih, Krpan ima še kako prav, vsak sam pa mora najti za sebe tisto ta pravo pot do željenega cilja. Seveda nekateri plačujejo drago voznino, drugi pa se prav llepo pripeljejo do cilja, Krpan vam ponuja zastonj prevoz.
Hvala Krpan, Arim.

Hojla …

Krpan eno vprašanje imam.

Že nekaj časa telovadim tako, da sem na orbitreku cca 45min – 1h, potem pa delam vaje za noge, rit in trebuh nadaljnih 45min.

To delam 5 dni v tednu, v sredo pa navadno počivam. Sedaj pa me zanima ali bi bilo bolje, da bi en dan delala samo kardio reecimo 1h – 1,5h pa drugi dan vaje brez kardia.

Ali bi bilo ok, da delam kardio 45min in nato vaje za noge, rit… pa drugi dan kardio pa vaje za roke in trebuh.

Ali je to kar počnem sedaj uredu?

Lp sonček

raej obrni kardio z avajami z anoge ipd. tako imaš enegijo za dober trening, glikogensk erezerve so manjše in je bolj efektivna kardio vadba. drugače p alahko razdeiš kakor hočeš

Hvala.

Sicer sem se ravnokar vrnil z dopusta in se mi da brati vsega naj povem da mi je Krpan zelo dobro pomagal in tisti ki pljuvate po njem ste navadni idioti.

Hojla…

Paramilitary naj te podučim, da po njem pljuvajo predvsem Herbalajfovci, ki so se ponovno naselili na naš forum. In tu naokoli stresajo kugo in svojo “pamet”.

Lp sonček

…aha….

No čez vikend ponavadi nisem na računalniku, seveda pa v pon. pregledam kaj se je dogajalo ko me ni bilo.
Ni kaj so pa vztrajni ti her*… :)))
Naj povem svoje mnenje. Teh proizvodov nisem še poizkusila in me niti najmanj ne mika da bi jedla neke “praške”.

Jaz rada JEM in to dobro jem. Zame so ribe, siri, zelenjava, poln.kruh, pizza… stvari brez katerih ne morem živeti!

In še ena tukaj ki je zaupala Krpanu in z njegovo pomočjo sem vse bližje cilju (60-58kg). V soboto zjutraj je vaga pokazala 62,8 kar je zame super saj že leta nisem prišla pod 63!

Jem pa res vse…sem pa tja tudi kakšen Bacio ali kepico sladoleda, pa tudi kakšen košček pice mi ne uide:)) pa se potem spravim laufat, da pokurim kar sem pojedla viška.

lp

veš kakšna je rezlika med tabo in krpanom?

O je do bistva prišel, ti pa ne boš, po tem kar pišeš, nikoli.

ne morem verjet! zdele sem pa se nasmejala…

sam eno vprašanje. na svetu je kar nekaj ljudi, ki zdravo živijo – mislim predvsem take, ki se jim to tut vidi (izgleda, zdravje,…) – kolk takih mislite, da bo kot razlog za njihovo dobro počutje navedla HL??

dolgoročno v življenju obstaja le en način… in to je lastna pošlihtana glava.

in krpan … hvala, da deliš svoje izkušnje z nami!

Malo pozno pa vendarle:

Krpan: kapo dol pred tabo. Za mene si SUPER! KRPAN VESEL SEM DA SI NA TEM FORUMU!

Kaj si misli o H.e.r.b.a.l.a.j.e.v.c.ih sem napisal pod temo “Še nekaj o Herb.”.

Moj dolg bom vsekakor izpolnil!

LP Lisjaček ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ne zmaga tisti, ki nikoli ne pade ampak tisti, ki se po padcih vedno znova pobere.

New Report

Close