Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost članek o fitoterapiji

članek o fitoterapiji

Je katera slišala za fitoterapijo, s katero se ukvarja Slobodan Tešić -sicer v Beogradu-glede na članek v novi Jani zelo uspešno? Pol pacientk že v nekaj tednih zanosi!!!

Slišala nisem. Je to v zadnji številki Jane?

Da. V zadnji stevilki Jane je(st.20 14.05. 02) , na strani 27, 28 in 29.
Pozdrav

Hvala

O čem pa piše?
Oziroma v zvezi s čim je to??

Lp, Bianca

O “zdravljenju” neplodnosti z zeliščnimi pripravki.

Jaz sem brala. Pa se mi zdi – ce sem razumela prav – naj bi bilo zdravljenje uspesno pri “nepojasnjenih vzrokih” za neplodnost.
Prav tako pa bi rada preverila zdravljenje pri dr. Marjanu Pajntarju v Ljubljani (homeopatija). Baje ravno tako ucinkuje.

Tudi samo pri nepojasnjenih razlogih ? Veš kaj več o tem?

Drage moje ženske, ko ste že začele z to temo, sem morala, da vam se oglasim. Seveda tudi, da vam pomagam. Tako vam bom povedala, slišala sem za tega gospoda, ampak poznam primere, ki ni bilo nič. Saj veste, da sem noseča kako? Nemogoče, ker nisem želela nikoli o tem razglabljati. Tudi jaz sem bila pri enemu, ki zelo hitro, prideš, do otročička. Če njega ne bi bilo tudi mi se čudeži ne bi zgodili, in bi lahko bila ponovno obupana. Ni skrivnost, lahko vam prepišem njegovo tel. št. in samo povejte, da ne morete zanositi, in vas naroči za cc 1 mesec, odvisno kakšno gužvo ima. Ne zdravi ne z rokami, ne z bioenergijo, nič popolnoma nekaj resnično čudežno. Če njega ne bi bilo, tudi sedaj ne bi lahko božala mojo pikico. Ne boste verjele, probajte pa se oglasite ali pišite. Točno vam prebližno pove, kdaj boste ostale noseče. To niso heci ampak resnica, se ne lažem, tega gospoda mi je priporočala moja sestra, na kar ogromno žens vem, da z njegovo pomočjo so takoj zanosile. Tudi vem za primere, ki ženska ni mogla imetei otrok 15 let, in hvala bogu pri njemu je takoj uspelo. Ta možakar nič ne računa, ampak koliko daš od srca tako, da ni požrešen na denar, je pa učinkovito, pojdite ne bo vam žal. On je iz Medvod tel. št. je 01-361-43-25
Pokličite ga od ponedeljka do petka, zjutraj med 8 in 10 uro popoldan pa od 15 do 17 ure. Vsem želim vso srečo, in upam, da se boste spomnile še name, in na ta moj post zagotovo…..

Želim vam, da pridete čimprej do vašega malčka…….
Lep sončen pozdrav, in veliko uspeha do vaših sončkov.
Doroteja

Zal ne,
bom pa raziskala, ce mi postopek to pot ne bo uspel (transfer je bil danes :))))

Emi držim ti pest, da ti uspe. Upam, da nam boš sporočala kako se počutiš in, če bo kaj novega. Pa srečno nosečnost, in čuvaj se……..

Lep sončen pozdrav
Doroteja

Doroteja hvala.
Seveda se bom. Kolikor sonce ne bo mocnejse :)))

Doroteja, vprašala bi te samo kako s čim ti pomaga. Hvala in uživaj.

Pozdravljena, tudi sama sem se namenila vzpostaviti kontakt s tistim gospodom iz Beograda, pa me vseeno zanima za tega gospoda iz Medvod. Na kakšen način pomaga?
Sama sem poskusila že marsikaj, od bioenergetikov, do čajev (jasno poleg šestih neuspelih umetnih oploditev).
Pri nama je sicer problem mož, ki pa v “alter” zadeve ne verjame čisto nič.
Zelo bi ti bila hvaležna za kaj več informacij, ker sem po šestih letih psihično in fizično že čist obupana (posvojitev oz. darovalci ne pridejo v poštev).
Prosiiiim pomagaj!!
Hvala Jelka

Pozdravljene

Moram priznati, da sem tudi pomislila na vse vas ženske, katere sprašujete za tega možakarja iz Medvod. Posebej pa na g. ivo.
Ne vem kako bi vam lahko to razložila. Če želite kot ostale ženske tukaj na forumu, mi pišite vam opišem vse………. Ali vam dam mojo tel. št pa se slišimo. Ne bo vam žal, pojdite naročite se.
Želim vsem vso srečo, da v vaš dom posije mladi sonček……
Lep dan
Doroteja

P.S. Moj e-mail je na zgornji strani

Ali mogoče ve katera naslov tega gospoda?

V imeniku je pod to številko, ki jo je napisala Doroteja (361 43 25)
MUJKIĆ MIDHAT, Cesta komandanta Staneta 9, Medvode.
Ampak, če mene vprašate je to en velik nateg upajočih.
To je moje mnenje.
Lep pozdrav

Maša pa ja pokliči, pa boš izvedela naslov. Saj to ni umetnost. Vsaki katera bo klicala pa velikooooo uspeha, in držim pesti pa se slišimo in beremo.
Lep dan
Doroteja

Upam, da bo to komu kaj pomagalo:

http://www.babyzone.com/preconception/herbs/Default.asp
Desno imaš Male fertility in Female fertility – nato izbereš težavo. Odpre se stran z razpredelnico kdaj in kako se zdravilno zelišč jemlje. Ko klikneš na ime zelišča, ki ga priporočajo pa dobiš več podatkov, vključno z latinskim imenon, ki je šele za nas uporaben, saj je prevode angleških men zelišč težko dobiti, latinska imena pa so v vsaki knjigi o zdravilnih zeliščih.

Lep pozdrav, Iza

Hvala vam, vendar sem milila na tega gospoda iz Beograda in tega iz Medvod.
Se pa strinjam, da ne smeš biti pri teh zadevah preveč naiven, da se kasneje ne “tolčeš po glavi”.

Hvala.

New Report

Close