Saj se nihče ne razburi, če kdo reče, da ima rad suhe-vsaj jaz ne. Zdaj so se oz. smo se razburile, ker je Krpan rekel, da je 90/60/90, kar je za moje pojme suho, normalna postava.
Ja, pa enih parkrat sem gledala po tv, ko so kazali modne revjie od večih kreatorjev, pa tiste bolj znane oz. dobr manekenke in so zraven pisale mere. Meni so izgledale tiste full posušene, ampak jih je večina bila tam v rangu 90/60/90, edino pri joških jih pač večina ni imela 90, ampak malo manj.
Gostek, a si videl tisto playbojevo zajčico, ki je bila izbrana za kao zajčico sveta? Joj, kak mi ma pa tista dobro postavo!
Jaz še nikoli nisem nobenemu rekla, da je kreten, če so mu všeč suhe in daje super, če so mu všeč bajse. Meni tudi niso všeč debeli. Za gosteka vem, da so mu všeč suhe, pa je on meni čist kul.
Jaz sem se razburila samo zato, ker manekenke daje za primer kot normalna postava.
Ja, Samuel, a niso idealne mere za tipe višina -100? vsaj za moje pojme so. Ker tisti, ki jih jaz poznam, pa imajo višina -110 so presuhi za moje pojme. Moj ma višina -100, pa je suh.
Ja, saj. Ker bi lahko blo čist verjetno, da sva medve s Kresnico po merah manekenki, pa se nama ne zdi fer, da naju dajo med normalne, če pa sva suhi! In zdaj, ker sva se zbunili, da to ni normalna postava, ampak suha,( Pa ja, ene, ki jih jaz poznam s takšnimi merami izgledajo res anoreksično), sva pa pač midve debeli in zašpehani, ki ne dava nič na svojo postavo. Joj, vsaj za mene so tu tak mimo pihnili, da ni res.:))
No, pa saj midve sva tudi sodili njegovo po ostalih, ki res zgledajo anoreksične.
kako ste neumne ženske morem rečt!!
kdo je rekel da vam jo dajem za vzgled??????????????
madona ej kaj še brat ne znate? rekel sem da mi je taka postava všeč in je zame to normalno!! kje sem rekel da morete take bit?? jaz sem sebi našel tako!
mater me že to razpizdi ej!
zaradi mene ste lahko tudi 150kg pa me boli ku**c. osebno pomagam tistim ki hočejo kaj spremeniti po njihovih željah in to je vse.
odločil sem se da ne bom več pisal nasvetov tukaj na forumu ker nima smisla ker nima smisla. pomagam še samo tanayi do njejega cilja pa bo to to.
saj pravim, zaradi mene sta 150 kg ali 50 kg ker mi je čisto vseeno!
kot sem rekel nima smisla več tukaj sodelovat ker, ne bom rekel ker bom koga prizadel.
objavila boma samo z tanayo njen končni rezultat in to bo to. pa ona ni več 20 let tako da si lahko vzgled vzamete da lahko tudi malo starejše nekaj naredijo iz sebe!!
eh…debilnost na kubik…nima smisla tle karkoli napisat….idiotizem…lucidna tocka tega clanka je kako lahko ena bedasta pisarija potegne za sabo trop debeloritih in rekreativno se upirajocih in ostalih ki nikakor ne morejo dezest cilja priblizkov zensk(da mi vidmo koliko jih je)…dejstvo je da ste same zafurstriane do amena drugace se nebi tolko razburjale na to temo, in nebi u luft skakale ker je druzba postavila malo visje norme kot jih ve premorete oziroma se vam ne da ubadat….
se enkrat lame je vse skupej…lame na kvadrat!
Ja, pa lame je tudi, da bo zdaj krpan šel v jok in na drevo, ker se pač me ne strinjamo z njim, da je 177/56 normalna postava. Jaz nisem nikoga obtožila zaradi tega, da je zavaljen in zafrustriran, vidva pa sta začela kar s takimi! Jaz nisem ne zafrustrirana, ne debela in ne zašpehana, ampak mi to ne bo nikoli normalna postava, kar je on napisal, pa čeprav imam sama tudi visoke kriterije glede tega, kaj je normalna ženska postava!
Daj probaj raje na nivoju komunicirat, ne pa da kar žališ vse povprek! Pa tudi jaz nisem nikjer napisala, da se strinjam s tem člankom, ki je napisan in sem to tudi napisala na ženskem čveku in tudi nisem nikogar žalila!
hehe…najlažji je rečt da se ti na da več ubadat. Sicer pa glede mojih ocen za ženske. Men so nasplošno všeč naravni ljudje. Za ženske make up in obleke v mejah normale, za tipe pa mišice in oprijete majice v mejah normale.
Ker vse kar je preveč od tega, me niti ne pritegne in se ne ukvarjam s takimi “ljepotani” in ljepotankami.
Nasplošno glede žensk mislim, da jih veliko luštnih in zrihtanih hodi okrog (govorim za Ljubljano), tipov pa tako malo dobrih vidim, da je kar kriza. Mogoče z mano kaj ni v redu.
Glede tele tvoje idealne postave pa tut jst ne bom vec komentirala krpan. Ker si sam videl, da se lahko fino zmotiš ko kar nekaj blekneš. Ker te mere tvoje punce so kar malo pretirane razen če ima v telesu koščice namesto kosti. sicer pa je tako ali tako od nje odvisno kakšna je. Samo meni to ni v mejah normale.
Če kdo želikakšno pomoč glede prehranjevanja, se lako obrne name, pa ne na tem forumu. Nekateri so še preveč nezreli in se preveč obremenjujejo z minljivimi stvarmi in pametovanji (ne, nisem prepisala iz nobene knjige).
Ti mladci se še ne zavedajo bistva življenja, mislijo pa , da lahko besedno vodijo nek forum (zato pa je ta takšen, kot je in se izogibam pisanju in javljanju). Preveč govorijo o razporeditvi časa in načinu življenja, pri tem pa gledajo samo sebe. Vsi ljudje smo različni in imamo različen način življenja in različne obveznosti.
Na bruhanje mi gre, ko se pričnejo zmerjanja glede zunanjosti, glede osebnosti.
Sicer pa, vsaka palica ima dva konca in ni ga junaka, ki bi pri 50-ih zgledal 20-letnik in nikoli ne vemo, kaj nas še čaka. Mogoče bi bilo bolje, če ljudje ne bi bili tako polni samih sebe in malo bolj strpni do drugačnih.
Se opravičujem, ampak morala sem to napisati. Obljubljam pa, da se ne bom več javljala, ker se mi zdi marsikatero pisanje žaljivo in primitivno.
Želim vam lepo, dolgo življenje (mogoče vam bo uspelo narediti sliko, ki jo boste lahko skrili na podstrešje in bili večno mladi in idealnega videza).
Mogoče bi bilo bolje in bolj konstruktivno, če bi na prehrano in telesno aktivnost gledali iz zdravstvenega stališča in ne samo iz perspektive zunanjost.
Še enkrat lep pozdrav in veliko uspehov, predvsem pa ZDRAVJA, ki ga boste še posebej nekateri zelo potrebovali.
Par dni nisem bila na tem forumu, ker sem ugotovila, da ratam še bolj nervozna in se še bolj sekiram.
Po novem prakticiram nov način obvladovanja živčkov (sicer ponavadi zvečer propade in zaspim s hudim glavobolom), vendar ne posežem več po hrani v trenutkih slabosti.
Torej sedajle sem si vzela čas in sem prebrala čisto vse poste (malo površno-ne zamert). No in bolj kot ta idealna teža, me je stisnilo v želodcu glede višine. Glede teže človek lahko nekaj naredi, kaj pa glede višine?! Le kje bi jaz dobila še ene 15 cm?
Imam sošolko, ki je pri 180 cm imela okoli 57 kg in je imela res suho postavo(res zgoraj ni bila ravno obdarjena), vendar pa sem opazila, da je zaradi manekenskih ambicij izgubila še kak kg in sedaj se včasih kar bojim, da bi se zlomila. Preden pa je shujšala, pa sem ji kar zavidala njeno postavo.
Najbolj me zaskrbi pri teh idealih, da bi potem po tem takem mogla imeti jaz tam okoli 40 kg?! In tisti trenutek se pri svojih, recmo tam ene 52,5 kg in 161 cm počutim kot ogromen vampek.
Vendar pa se nečem več toliko s tem ubadati, ker se potem še bolj sekiram. Raje vsak dan tečem z motivacijo, da se bom nekoč udeležila kakšnega teka (za začetek do 5 km) in si s tem tudi uresniila svojo željo. Edino stvar za katero lahko rečem, da me že od nekdaj veseli.
In če jo bom uresničila, bom dobila voljo še za kakšno drugo. In morda bom takrat res začela napadati željeno težo-48 kg.
pa pa!
Pa ne se tojk kregat. Ljudje smo se različni in bodimo strpni eni do drugih.
Pa ne zamert k sm tojk napisala.
čav čav