Najdi forum

Članek…

Anoreksična ne, se strinjam… vsekakor pa prej suha kot normalna… 🙂

Kle se strinjam ja… 🙂

Pa vsi majo vedno tok za povedat o drugih, nabildani so grdi, una je anoreksična,… dejte raj energijo v kej druzga vložit namesto, da druge opravljate. Pa sploh ni treba da v svoj videz, k ste tko zadovoljni s sabo, da ni nič treba spremenit. Super. Vsaj nekdo.

No zdej bo pravi trenutek, da še tole vprašam…

Zakaj za vraga se ženske tako hitro razburite, ko nekdo napiše, da so mu všeč suhe, vitke ženske postave???

Takoj je plehek kreten, ona pa anoreksična kura brez glave…

Zakaj???

Če bi napisal pa da so mu všeč bol obilne, bi bil pa takoj počaščen, pozdravljen in super dečko…

Jest nobeni težim, če mi bo rekla, da ne mara mišičasih, da ma rada suhce… al pa pač karkoli je že nasprotje od mene… Jest sem zadovoljen s sabo, ona pa tud lepo da ima merila in želje, da ve kaj hoče…

Se popolnoma strinjam z gostekom! Ja, pa to, da je lušna, tudi!:))

Samo ta bejba ma konfekcijsko št. max. 36 oz. prej 34.:)

saj to jih že sprašujem. pomojem so užđaljene ker ne pašejo v tisti vzorec

seveda tzako kot ste rekli da pri teh merah zgledajo anoreksične! 🙂

Ja drugega razloga ne vidim… samo zakaj jih potem to tako prizadane oziroma užali, če so koneckoncev – kot pravijo zadovoljne s svojo postavo (ki ni – v tem primeru suha)???

Če si s sabo zadovoljen, potem te taka in drugačna merila družbe oz. drugih ne prizadanejo… …se motim???

Kje je torej trik… …bo kaka dama povedala…

Ker nikoli mi ni blo jasno, zakaj si kreten če so ti všeč suhice, pa super dečko če so ti všeč obilnejše.

jao jao jao…kaj tle berem vse:))) Kresnica in sandra in podobne…hehe svasta …tko bom reku…tale bejba k jo je krpan nalepu na forum je cist good ..kaksna anoreksija…ma kje ….sam fouz so ker one ne morjo bit take ker se jim ne da husjat in raje opravljajo in se naslanjajo na take clanke kot je tale zgoraj ,tipi smo pa prfuknjeni ker take zenske gledamo in so nam vsec…hehe..eh bedarija…

pa z gostkom se tud strinjam …ce so ti bajsone vsec si car ce so ti pa vsec kaksne bolj normalne postave( in by the way 10 kil manj od visine velja za tipe ne zenske…tolk kot je krpan napisu je po moje cist vredu za zensko….jih vidm na fitnesu in majo tako postavo matr …da bi lahko ve komentirale tam celo noc:)))..si pa debil in nasploh ..eh lame asses…sej ste same debele pa jamrejte ket drugje…pa se to…kot sem ze rekel …vzame si cajt zastonj nardi…pa se 90% oglasi cez en teden kako shujsat….a je to normaln???

Zdej pa res že pretiravata. Mislim, da ni na tem forumu ravno veliko žensk, ki so zavaljene in najbrž si želijo neki narest iz sebe, če iščejo informacije, a ne? Joooj, dejta se kje privat pogovarjat, pa fotke menjavat.
Tale forum je res en sam prepir.

tako kot rečeno če ženske niso malo bolj obine oz imajo skoraj idealne mere (90/60/90) so anoreksične, arogantne,.. tudi ponekaterih mnenjih so možki ki so nabildani oz imajo lepo izoblikovano telo arogantni.

tukaj se vidi koliko takih ljudi kdo pozna!
večina bilderjev ipd so čisto vredu karakterjev!-seveda se vedno najdejo izjeme, saj so tudi bolj obilni včasih arogantni,..

to debato smo tako razširili, ker niste hoteli verjetni da mere 177cm 56kg ne zgleda anoreksično, jaz sem dal sliko da lahko vidite kako približno zgleda to.

me res zanima kaj boste sedaj rekli!

osebno imam tudi nekaj kg preveč po tistih merilih,… pa se sploh ne sekiram če so ženskam všeč mišičasti,… hvala bogu da so jim, saj je tudi lepše z apogledat!!

Sam za info. 90/60/90 NISO standardne mere. To so mere za manekenke, kjer jih tut poudarjajo in na veliki razglašajo. Definitivno pa to NISO STANDARDNE mere.

te pa bom rekel standardne za modele!

madona ste pikolovski kljub temu da veste kaj semmislil. očitno smo tule fntje ženskam stopili na žulj!! 🙂

Ja ne čakej mal!!
Jst sm te vprašala kaj je zate NORMALNA postava. No in smo pršli do standardnih mer za manekenke. Tolk o tem, kako moškim sploh niso všeč presušene manekenke.
Sam si napisal, da ti je to idealno oz. normalno. Meni se pa pač to ne zdi normalno.

Hm…ne vem po kateri logiki si ti ocenil njeno višino.

Se strinjam da ma dobro postavo in je luštna, sam ne vem od kot ti ideja o njeni višini

Aja, ti mene lahko tko dobr oceniš na podlagi enga foruma.
Noja sej ti si tut en bedak k nima druzga cilja v življenju, kot pa hodit po fitnesih in se v ogledalo gledat.
Sm te zadela ane? Čist na podlagi tega foruma sm ugotovila kakšen si in komu si podoben. Sej je čist lahko!

ja pa ugotovljanje o tem kdo je komu podoben in kakšen je. Škoda da je preveč takih kot si teli tuki gor.

Ja pa še to…glede na to, da je tole model, pač punca ki se s tem ukvarja poklicno oz. kakorkoli pač že… Pol je ne moreš dajat za vzgled tistim, ki pač nismo modeli.

Da ne omenimo, kako naravna je na tej sliki!

Dvomim, da kaka od unih suhljatih manekenk, ki se šetajo po modnih pistah spravi 90/60/90 skupej =)))) …a nisto to ponavad bol mere playboyevih deklet?:))

Sicer pa že malo pretiravate… vse se kle potencira…
Se ne strinjam niti z krpanom, da je tisto normalna postava (če bi bla bi takih videl po cesti nebroj), kot tut ne z ženskami, da če gledamo za bolj suhimi – da iščemo neko popolno manekenko za na modne piste…

In kot sem že napisal… enim so všeč suhcane, drugim močnejše. Jebiga, kakršenkoli že si, vsem ne moreš bit všeč, pa če si še tok po nekih kao merilih…
Je pa zanimivo, da se nikoli nobena suha ne razburja v takih debatah… (naprimer, da bi klele tipi zagovarjal, da mamo raj take za prjet – in bi se pol suhe pritoževale…)…

Drgač pa mam filing – vsaj v resnici, da mate ženske višje kriterije za ženske kot moški za ženske… …no usaj ko kaki kolegici kako pokažem, ni nikol nobena vredu (vedno se najde neka napaka???), medtem ko bi se tipi stepli zanjo…

New Report

Close