Najdi forum

Članek…

preveč gledate ekstreme!

tudi moški z lepo postavo so lahko dobrega karakterja, pravtako kot pa te nališpane ženske.

saj vem katere ljudi misliš, jih je v fitnessu na tone. ampak takih ne gledam, so pa tudi ženske ki hodijo samo zato da bi jih moški gledali v fitnessih!

jebi ga so pa tudi zelo lepe ženske ki se čisto “normalno” obnašajo!

tako da ne moremo vse v isti koš metati! vsak ima svoje predstave o idealni oz lepi postavi, hvala bogu da je tako.

se mi pa zdi neumno obsojanje ljudi ki nimajo postave 90/60/90, ker taki ki obsojajo oz zaničujejo niso “pravega” karakterja.

Meni nekaj ni jasno. Tvoja bejba ima 177 cm in 56 kg, pa nosi konfekcijsko številko 36/38? To si se ti moral zmotit. Ker po moje ji je še 36 preveliko!Če imam jaz 57 kg, pa 7 cm manj v višino kot ona, pa imam konfekcijsko št. 38, včasih kaj celo 36. To si se ti zmotil. ker ona je za moje pojme ekstra suha in dvomim, da št. 38 ne plapola okrog nje.

Ali pa laže o svoji teži – punce smo znane po tem:)

Mene so že popljuvali, ko sem rekla, da je za moje pojme pri ljudeh z normalnimi kostmi oz. bolj drobnimi idealna postava za ženske višina -110 do -115. Ampak to 177cm, pa 55 kg pa je res huda. Za moje pojme je to že podhranjeno.

Sicer pa mi je smešno, da nekdo, ki kolikor sem tu razbrala, ima kar precej kg preveč, govori kako je ideal za žensko postavo 177cm, 55 kg in da ostao pač več ni normalno itd.

Ja, tudi to je možno, ker nekdo, ki je tako suh, ne more nosit takšne konfekcije, ker plava v njej.

kot kaže se bomo res morali nekje dobiti!

pa če bi imel 150kg zame bi bilo še vedno to normalna postava.

ne vem zakaj se toliko z mojo težo ubadate. 177cm imam 90kg da boste srečni!

ste prav smešni kako s evedno sekirat eglede teg akaj je normalno. zame je to z avas a je lahko zaradi mene moje mere za punco! 🙂

pravtako ste govorili kao naj jaz ki imam nekaj kg več kot pravite da je normalno, govorim kako je treba jesti in kako naj meni verjamete kako naj shujša kdo. na srečo je tanaya lepo dokazala kakao!!!

jojmene malo te živčki dajej, se boš morala zrelaksirati če ne bomo imeli dosti dela s tabo!!

Samo eno stvar bom rekel…

Vsak je svojega telesa gospodar.

Tudi naša ljuba Matilda si je že omislila svoje missice!
Kaj češ tak je to. Dobro da še njen mož ni dobil žulje pri seksanju z njo, saj dile pod kozolcem pa ta osebek – ni velike razlike. Od spredi nič za prijet, pa tud od zadi nič. bravo, še predebela je.

LP

????????

Hej k si že pital nas kter moške raje pogledam, ti povem, da tiste, ki so ful mišičasti in nabiti od body-ja me kar odvračajo, saj majo takšne joške da lohk zizenregerje nosijo. A je to lepo? stvar okusa, a men verjem, da ne. Odvratno.

Tud mišice na nogah učinkujejo pri hoji takšnega moškega kot da ima med nogami razen svoje moškosti še kakšen cegel, in ne ve kok naj hodi. Joj, joj, pa take reklame. Ali pa da ma kak takšne noge, da lohk kolo parkiraš med njimi…..

enako je s pleškoti, da bi koga letališče privabljalo. Hallo – sicer pa je res, da če imaš plešo ne moreš si nič pomagati, enako je imaš gene za to, da boš debel, pa lohk stradaš kolk češ pa kile bodo šle gor.

Ja bodite moški važni in imejte se za lepe, pa niste tko lepi kot domišlavi!

Jst poznam enga, k nič ne trenira in je vse od kraja, a najraje sladkarije, a postavo ima, da lahk gre za manekena. na njem vse stoji, da stoj i glej, le eno napako ima, Zima ga je že dobila – (ima sive lase). He, he, he

bay

probem j ev tem da ljudje ne akceptirate mnenja drugih, no vidip tebi so pač taki všeč, hvala bogu, drugim so debeli všeč,…..

hvala bogu da nimajo vsi istega okusa, samo poanta j ev tem da nekateri hočete svoje razmišljanje drugim vcepit v glavo.

Jaz pa verjamem Krpanu. Imam prijateljico staro 35 let, visoko 175cm s 55 kg. In nosi konfekcijsko 38 ali 36. Niti slucajno ni anoreksicnega videza, hodi na fitnes in ima lepo oblikovano misicasto telo. Najbrz je veliko odvisno od oblike postave ..ne vem. Je pa tudi nekaj res: sama imam 171 cm in ze od kar se spomnim okoli 55 kg in prav tako konfekcijsko 38 ali 36. Pa na zalost izgledam bolj suha kot ona ( skusam popraviti z obiskovanjem fitnesa in pridobivanjem na misicni masi), ko sem pa na potovanju v tujini dobila drisko in shujsala na skoraj 50 kg sem bila kot okostnjak..uf..

Najboljše, da vzameš meter v roke, pa svoji lepo zmeriš obsege, npr. gleženj, zapestje, meča (najširši del), stegna najširši del, boke, pas, itd., pa jih gor napišeš. Ker samo tako ti bomo verjeli tu, da ne izgleda presuho oz. anoreksično. Ker dvomim, da bi bila tvoja bejba navdušena, da gre z nami vsemi nejevernimi Tomaži na pijačo, samo zato, da nam boš lahko ti dokazal, da se mi motimo in da ne izgleda anoreksično. Jaz že ne bi hotla it, če bi moj prišel na tako idejo.:)

Ampak bi mogla tvoja met res full drobčkane kosti, da bi izgledala ne presuho.

Krpan, ni panike, mam psihologe v familiji, pa mam veze in lahko dobim hitro pomoč:))

Sicer pa kdo bi imel veliko dela z mano? Vi tu gori?:)

pol mi je pa vse jasno 🙂

končno nekdo ki mi lahko potrdi!
hvala ema!

tukaj sem sedaj dobil lep primer kako se nekateri sploh ne znate predstavljati kako zgleda kateri človek z določeno težo in višino! 🙂

še dobro da je ema povedala, ker drugače bi tako mislili da bluzim.

mer ne mislim pisati so pa blizu tistih standardnih 90/60/90

nekako tako zgleda 177cm z 56kg

Raztrgale te bojo… :)))))

Mene pa tud, k bom napisal, da je huda… :))))

samo to ni moja!

slika samo prikazuje kako zgleda približno dekle 177cm 56kg ki sem jo imel v mislih. sedaj p anaj reče kdo da je anoreksična!
super ženska!

New Report

Close