Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Citrotide

Citrotide

Zanima me, koliko vas je že presedlalo na novo th s Citrotidom in kako se kaj obnese. Nekaj časa nazaj sem zasledila, da ste se nekatere kar malo pritoževale, da nima takšnega efekta kot prejšnji način s ta dolgo terapijo. Ali so sedaj že kaj vzpodbudni rezultati?

Nana1

Jaz vem zdaj le-to, da ga nekateri G (Bokalova) zelo hvalijo, drugi so pa še malo skeptični (Vogler).
Lp, Junona

Drobtinca pa pravi, da so takrat, ko smo jamrale, še “tipali”, ampak, da sedaj so pa ziher, da je goodie in da so prišli do tega, da vse, ki nimajo kakšnih specifičnih potreb, dajo v novo terapijo s štartom pri 3 ampulcah Gonala.

Jaz nisem bila zadovoljna, ker mi je Bokalova dala le 2 amp. v štartu in temu primerno sem slabše reagirala na Gonal. Tokrat imam 3 amp. že v štartu in bomo videli. Upam, da bo bolje, kot 1 zarodek ob ET, kot je bilo marca.

Verjamem Drobtinci, da ve, kaj mi je predpisal, zato sem čisto mirna. Pravi pa, da so tudi takšne ženske, ki vedno pridelajo le 2-3 folikle, ne glede na to, koliko ampul jim predpišejo. Upam, da nisem jaz med njimi, hahahah. Bomo videli. Sicer pa… če bo jedan ali vrijedan, bo uspeh tu!

No jaz sem jih s krajšim postopkom več pridelala. prej 5 sedaj 6.
Samo ..pri punkciji se mi je zdelo kot da bi jih imela deset ..ker me je Vogler v vsakega po dvakrat pičil.
Drobnič pa lepo v vsakega po enkrat .

New Report

Close