Najdi forum

citroen xsara picasso

Odlocamo se za nakup avta in mi pomagajte: tisti , ki ga imate, napisite, kaj vam je pri tem avtu vsec in predvsem kaj pogresate.
Hvala!

Mi smo ga tudi hoteli kupiti, potem pa smo precej ceneje kot za novo picasso dobili 4 leta starega odlično ohranjenega diesel sharana (pije 6,5 l) in nam ni niti malo žal. Smo 4 in pes in zdaj smo res komot. Razmislite.

Š.

Zadnji sedeži so zelo neudobni za sedenje, varnostni pas se v vsakem ovinku zategne.Spredna dva zica pa sta super. Avto naj ima obvezno klimo.

Zivjo!

Mi smo nedolgo tega kupili novega Picassoja in nam ni žal. Predvsem spredaj se super sedi. Moji starši imajo Zafiro, ki se pri tem niti pod razno ne more kosati. Res ima več prostora v prtljažniku, je pa tudi precej dražja. Po mojem mnenju se tudi zadaj dobro sedi. Še posebej fino je, ker ima zadaj tri sedeže in tri tritočkovne varnostne pasove, tako da imaš lahko zadaj tri avtosedeže… – očetova Zafira tega nima. Prtljažnik je solidno velik in zelo uporaben. Oprema exclusive ima praktično vse, drugi ponujajo za isto ceno veliko manj. Povsod priporočajo motor 2.0 HDI, ta mesec je tudi akcija in stane ravno toliko kot bencinski motor.
Je pa res, da ni narejen bogve kako natančno in pri nas je ledvena opora na prvem sedežu 2x padla iz tečajev. To se pri nemških avtomobilih najbrž ne bi zgodilo, ali pač? Mož pa je pošimfal radio, čeprav je s CD-jem. Sicer pa v nobenem avtomobilu serijski avtoradii niso bogvekaj.
Tudi midva sva se odločala med novim Picassojem in starim Sharanom ali čem podobnim, v poštev pa bi prišel tudi kakšen karavan. Vendar nama še zdaleč ni žal. Glede na to, da nimava dveh avtomobilov, bi nama bil tako velik enoprostorec prevelik, za na dopust, parkrat na leto, pa se bomo že stisnili. Poleg tega smo kupili nov avto, čeprav se baje ne splača, ampak točno veš kaj si kupil…. Pa še v našo garažo gre brez problema!
Bratranec je kupoval rabljenega karavana, naokrog je hodil z nekim mehanikom, ki mu je “požegnal” šele deseti avto, češ da so vsi ostali zelo zdelani, uvoženi, da imajo prevrtene kilometre,… pa čeprav so jih prodajali tudi na domu. Tako sva postala precej nezaupljiva in se odločila za nov avto.

Če te zanima še kaj drugega, le povprašaj. Prosim, če mi pišeš na e-mail, ker sem zadnje čase zelo poredko na forumu.
Lep pozdrav, Ana

Tudi jaz glasujem za Picassota, 2.0 HDi Exclusive. Kuri malo nad 6 L. Mi smo zelo zadovoljni.

Sem ga sla danes peljat ………..sedaj se moram samo se odlocit, kaksno barvo zelim in bo moj, potem pa ……….naju z malcico sploh ne bo nic doma :o)))

New Report

Close