Citroen PLURIEL
Sinthy, samo za info primerjalni test med avtomobili kompaktnega razreda. Včasih si malo preberi kaj o japonskem plehu ali korejskem. Boš videla, da so francoski avti tank. Sicer pa je pločevina sploh sekundarnega pomena. Gre se predvsem, da je kletka trdna – da vse ostalo absorbira čimveč trka, da kabina ostane bolj ali manj nedotaknjena – tu bi bil na mestu primerjalni crash test iz enega Auto bilda med Citroenom ZX in Hondo Civic, pa je imela honda voznikov airbag, vendar je bil ZX za celo zvezdico boljši…Šit, ko ma ta test kolega doma.
Se vidi, da je nova na forumu, al pa ne bere pozorno :))
Kam ti hodiš filat kugle pa pregledat v kakem stanju je LHM pa črpalka? Kolega si je pred kratkim kupil Xantio pa bi to šel sčekirat. Rabil bi telefonsko ali pa naslov kakega majstora? Poznaš slučajno koga. Jaz sem slišal za enega v Šentilju pa v Selnici ob Dravi, samo nimam egzaktnih podatkov, kje pa kdo.
Pliiiz, če maš mi javi.
Kaj pa 3-vratni ZX ti ni?
Imas ti takega??
kakšen pa je to, ne vem točno.
Poznam te modele, ki so zdaj na trgu, pa AX, ki sem ga vozila v avtošoli!
Ko sem jaz kupovala avto, sem tudi razmišljala o kakšnem Citroenu, vendar Saxo se mi je zdel premajhen-cena sicer ugodna, C3 mi tudi ni všeč, resno sem razmišljala o Berlingu, vendar so mi ga drugi odsvetovali zaradi previsokih stroškov, ostali pa so predragi.
Seveda 🙂
Predhodnik Xsare – prvi avto z inovativno elastokonematično zadnjo premo.
NO, POL BI MI BIL PA VERJETNO VŠEČ….
No, a me maš sedaj kaj bolj rad?
Pol pa boljše, da ti Mišek ne razkaže svoje “dnevne sobe” 🙂
Katarina, če te bo imel nekdo bolj rad samo zaradi tega, ker ti je njegov avto všeč, pol pa res kriza!
ne poznas ti Kathy… 🙂
Vito
jaz to naredim na rednem servisu vsakih 5 mesecev in pri Toniju. Slišal sem za onega gospoda z Šentilja, baje full obvlada, ampak nekako do XMom. Xantia mu je že tuja, C5 je pa itak takšen high-tech, da je škoda govorit.
Naj sam malo posluša na kolko sekund se mu oglasi črpalka, za azotne testirat pa naj v avto povabi kakšno kjut deklico in probata. Če bo rekla da je trd, potem je zanj sicer pohvala, za njegovo princesko pa ne ravno … :))
Bmwjev mi noben avtoček ne zbije iz srčka :))) Sicer pa sem zadnje čase precej navdušena nad Pegeotom 206 al pa CCjem…obvezno črne barve :))) Ampak zaenkrat sem še na svoji pešhondici…vzdržljiva, z vsoi opremo – servo volan, airbag, centralno odklepanje, na vodo, ne škoduje okolju, pride tut na najvišje klance, dobri amortizerji…Ja same pluse ma hudiča :))))
Kak je pa kaj z airbagi? Se odprejo pravi trenutek, je potrebna kakšna posebna tehnika in pa seveda pri kakšni sili se odprejo?
Že v naprej hvala za odgovor …tehnični oddelek pešhonda
Mišek, 24 ur na dan pripravljeni :)) Pri dotiku ob osebo moškega spola se najprej sprožijo majhni občutljivi pre-airbagi ki zaznajo če je pametno da se razbohotijo še veliki :))
Ja to pa je inovativnost, boga mi. ;)) Mi forumaši smo mnenja, da bi bilo zelo lepo, če bi imeli en crash test, pa bi ti pokazala njihovo delovanje. Veš draga Blondy, nas pač skrbi za tvojo varnost in nočemo, da se ti zgodi kaj neprijetnega. Kaj praviš na naš predlog?
Ne bom nam lahko … Mišek :)))))))
Saj je nimam 😉
Mam raje tebe :))))
no, pol bom pa kar po pravici povedala, da mi verjetno ne bi bil všeč:))
Forum je zaprt za komentiranje.