Najdi forum

Citroen PLURIEL

Ja, to vem, da če je pleh mehkejši, je kao čutenje trka manjše-tak da malo fizike vseeno vem, čeprav ni moja vrlina:)) Ampak iz izkušenj friendov, familije itd. pa je bila škoda na citroenu pri malih trkih veliko večja kot na kakšnih drugih znamkah.

Ja , boljse je ,da se pleh mecka okoli potniske kletke, kot pa da se pleh mecka skupaj z njo in s tabo v njej…….

zakaj se mi zdi da je kopija peugeota 206?

Huh, lahko bi razpravljali še in še o zmečkljivih conah, trdnosti potniške kletke….

mala….am dej poglej mal ceno audija tt in tegle…bos vidla da je cenovna razlika opazna…
meni je tudi usec audi tt, pa tudi mercedez cl….tudi razlika ane..

Ja saj maš prav. To so podatki izpred kar nekaj let > 10, kjer nikjer ni bila varnost na prvem mestu. Ni se pa šlo tukaj za Citroena, ampak naslpoh za francoske avte.

meni pa ni usec.

Audi TT , Mercedes C170……mmmm sexy thing.
Drugace Citroen Pluriel….ne prevec.

>Nemci so še zmer nemci… no

Že dolgo nič kaj več pohvale vredno dejstvo, prej sramota za včasih precizno izdelane avte. Zdaj, zdaj pa raje več ne študirat na to. Saj je vsepovsod isto, kupci smo pač glavni testerji avta, nič več tovarna, zdej se tak noben več ne sekira. Po novem se še hvalijo (tukaj prednjači WV), da kako so oni odgovorni in super, ker te pokličejo nazaj da ti bodo avto popravli. Niso pa edini, je isti Renault, Citroen, BMW, eh škoda besed.

Za tak denar dobis Ford Focusa 1.4 zdaj, ko je bla akcija. Pa je vsaj za mene dosti bolj playerski avto.

pleeeeeeh vsi ste pleeeeeeeh….fuj!

si sele dons prvic prsu u dolino,da si to zvedu??

Jo, ko je grdi toti Pluriel. Tu ga je Citroen pa za moje pojme totalno mimo vsekal. Ne, no! Grdi!!!

eni prej, drugi kasnej

boljs kasnej kot nikol…

Ti imaš pa sigurno kakega italijana… al pa francoza… :))

No, sej itak da imamo različne okuse… hvala bogu, da je tko, a je tko mišek?

Res je :)))

Lep dan, čeprav deževen ….

sem vedla, da boš nekje na začetku…

Od zitroenov mi je všeč edino Berlingo.

Normalno, če gre za Citroëne, sem vedno med prvimi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close