citokini-
mene pa zanima glede na to, da ze ene par mescev na prvi strani gledam odmeven zapis, ce je kdo seznanjen s tem da bi v sloveniji en sam dohtar dal pacienta pregledati za povecano raven teh citokinov interleukina1 pa 6 ce prav zastopim. a ima kdo ta podatek?
ker se mi zdi da je pri nas nekaj teorija da ne recem futurizem drugo ali tretje pa praksa.
se mi zdi da bi mene ali katerega drugega kak zdravnik pogledal z izbuljenimi ocmi ce bi mu to omenil. ce bi sploh vedel kaj mu govorim.
ali pa bi nas poslal v zaprti oddelek ve se kam.
l.p.
Interleukin 6 in ostali citokini se še vedno uporabljajo samo v raziskovalne namene, ne pa v splošni praksi oz. znotraj rutinskih preiskav. So del kompleksih mehanizmov na nivoju celice in nekdo sem mora ukvarjati prav s temi celičnimi mediatorji, da ti njihov nivo kaj pove. To ni tako, kot določiti krvni sladkor ali nivo hemoglobini v krvi…
Jaz se nočem iti vojne s tabo ti pa stalno pljuvaš po meni to je vse ,odgovora ne pričakujem upam ,da boš ti komu pomagal jaz več ne bom na teh straneh ,ker dobrota je sirota.fant je pisal/pisala:
>
> hvala lepa ampak to vem že pol leta. sem pričakoval bolj
> natančen odgovor glede na tvojo željo po preciziranju
> situacije.
> lep pozdrav
ma joj no saj ti nič nočem pa kaj ti je? daj ne bodi tok občutljiv. ma tam na prvi strani med over neta je napisano da kronično utrujenost povzroča povečana količina teh citokinov. potem eden R ne vem kdo je to reče, da naj to bolj povem kaj me zanima jaz potem povem, on pa mi poda odgovor da so citokini povečani. ma sori to res že vem pol leta saj nisem mislil žaliti res ne!!! dejstvo je da to piše na prvi strani in nisem izvedel nič novega no. ma vse lepo ti želim čav.
Jaz sem sam zahteval,da me zbrišejo s foruma pri raku,ker je za njih vse larifari.Tudi na tisti strani ko si potegnil z zdravnikom,ko sem napisal viroze si me kritiziral tudi tebi bi tisto pomagalo pri kronični utrujenosti.Najboljša stvar za to je še vedno mislim Isoprinosine. Napiši v povezavi, chronic fatigue syndrome isoprinosine dobiš ga v Italiji drugod je zelo drag.Poleg pa še jemlji visoke doze omega maščobnih kislin,ki delujejo protivnetno in proti podivjanemu imunskemu sistemu autoimunosti.fant je pisal/pisala:
>
> ma joj no saj ti nič nočem pa kaj ti je? daj ne bodi tok
> občutljiv. ma tam na prvi strani med over neta je napisano da
> kronično utrujenost povzroča povečana količina teh citokinov.
> potem eden R ne vem kdo je to reče, da naj to bolj povem kaj
> me zanima jaz potem povem, on pa mi poda odgovor da so
> citokini povečani. ma sori to res že vem pol leta saj nisem
> mislil žaliti res ne!!! dejstvo je da to piše na prvi strani
> in nisem izvedel nič novega no. ma vse lepo ti želim čav.