Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Čistilo za sedežno…..prosim za pomoč!

Čistilo za sedežno…..prosim za pomoč!

Resno prosim, kateri čistilo res uspešno sčisti sedežno? Tamala mi jo je zamazala s čokolado, vsa je flekasta. S čim vi sčistite te fleke umazanije?

Lumpi robčki, špar, pampers. Ni važna znamka, ampak volja.

lpT

s preventivo:-)))

v drogeriji muller imajo super čistila. različne za različne vrste madežev. vem, da obstaja tudi takšen za čokolado.

1. Vanish pena tista za odstranjevanje madežev odlično odstranjuje madeže, da pa ne bo potem flekasta in nekje bolj čista kot drugje, pa po tem ko odstraniš madeže še celotno očisti z venišem za tepihe tisti, ki se doda v vodo in speni, velja pa tudi OPAL pasta. Saj bo šlo !

jaz čistim sproti samo s čistilom za pomivanje posode, pa ne Arf ampak tipso al pa pril močno razredčen na gobici, potem pa še s suho krpo. Aja, imam usnjeno sedežno, gre vse dol razen prepotene barve z jeansa in flumastrov.

jeans in flomastre spraviš dol z usnja s kvalitetnim parfumom. ni hec. ampak poskusi prej na skritem delu

---------- le vent nous portera...

Sicer nisi napisala iz kakšnega materiala je sedežna. Mi imamo mikrofibro, ki jo čistim tako kot “kolegica” in smo do sedaj uspeli odstraniti tudi že madeže od rdečega vina, flomastra (hvala bogu ne alkoholnega), voščenk, čokolada je pa že skoraj standardna….
Paziti moraš le, da najprej očistiš madež, potem pa še preostanek sedežne, ker bo drugače flekasta 8še posebej, če je svetlejša).
usnje se pa res čisti tako, kot je rekla Naja – tako v IUV čistijo usnje…

jaz sem v salonu Fambienti v BTCju kupila eno čistilo in z njim se vse lepo spuca, imam pa mikrofibro na sedežni. točnega naziva čistila se ne spomnim, ampak, če jim poveš kakšen madež imaš, ti bodo znali lepo svetovati. cena je manj kot 20€ in čistilo deluje , tako da jih vsekakor priporočam. imajo pa tudi spletno stran in se lahko že sama doma informiraš.

mikrovibra….. jaz imam stole z mikrofibra blaga…

lahko rečem le to, da sem z mikrokrpico (kupljeno v lidlu- zelo ugodna cena pe še ok. le z mehčalcem se je ne sme mehčati) pošpricala z odstranjevalcem maščob (kupljeni, lidl, spar, hover) ter narahlo podrgnila po mikrofibri ter potem ponovno z čisto mikrokrpico prebrisala in z suho mikro krpico osušila , oz.- zdej ko je toplo daš blizu rariatorja. ČISTO

ps.
ne pretiravajte z čistilom… raje večkrat po malem.

——————————————————————————–

PA ČE KOMU PRIDE ŠE PRAV SLEDEČE:

Če pa kdo ima usnjene kavče, ali usnjene stole se ti čistijo z APLSKIM MLEKOM….
ja prav ste slišali alpsko mleko .Mleko vsebuje maščobo in ne suši usnja, mu daje lesk in sijaj ter je zelo prožno… ter je bolj blago kot voda…..
v avtobomilu pa sem usnejne sedeže sicer skeptično a vseeno premazala sedeže z SVINJSKO MASTJO BREZ SOLI, poudarjam BREZ SOLI…. fantastično
… ne moreš verjeti kakšen učinek….. to sem delala spomladi ko je bilo zunaj že vroče in je usnje v avtomobilu dobesedno vpilo mast…. dva dni sicer malo dišalo po svinjski masti ma drugače zeelo odlično…
namig dobila od enega starejšega gospoda…… stestirala že drugo leto……sedeži kot novi….

lp

mikrofibro se da zelo lepo spucat – nevem zakaj bi bila čokolada problem … čistila pa imaš čisto povsod, Muller je res dobro založen npr.

naročiš in dobiš po pošti. preverjeno dobro lahko ščistiš vse packarije in umazanije:

http://www.fambienti.com/ostala-ponudba/cistila-za-tkanine.html

pa veselo na delo, Almy

tukaj v spletni trgovini prodajajo čistila za vse:

http://spletnatrgovina4c.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=3754

spoštovani

pri nas lahko dobite čistila za čiščenje različnih madežev.
pokličite na 040747160-

Malo presenečena ko tole berem… alpsko mleko kot čistilo za usnjeno sedežno? Hm…ima kdo izkušnje? “Mleko vsebuje maščobo in ne suši usnja, mu daje lesk in sijaj ter je zelo prožno… ter je bolj blago kot voda.”
Se lahko tukaj kdojavi, ki je tole sprobal?

Objava čaka odobritev

New Report

Close