Čistilni tonik
Živijo! Zanima me kateri čistilni tonik za obraz je po vašem mnenju najboljši? Jaz imam namreč po obrazu veliko tistih črnih pikic ki jih stisneš in iz njih prileze nekaj takega kot neki črviček:) Kupil sem neki čistilni tonik (v plavi embalaži) sicer se ne morem spomniti kakšen naziv ima, vendar mi ni prav nič pomagal! Zanima me tudi če si moraš obraz očistiti z tonikom vsak dan in ali je pomembno če si prej obraz očistiš z milom??
Lp
Tonik nima veze s čnimi pikicami(ogrce se jim reče pomoje). če jih hočeš odstraniti, vzemi raje on Niveje obliže za obraz(čelo, nos, brada), s temi obliži grejo kar ven(vsaj mojemu dragemu pomagajo).
Tonik je pa za čiščenje(predvsem mastne kože in ga lahko uporabljaš zvečer ko se umiješ, pa si očisti kožo še s tonikom).
Pomaga tudi obisk pri kozmetičarki, ti bo ona očistila kožo.
fuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jaz uporabjam kar kolekcijo Sinergie Pure … in je res super. Najprej si operem obraz z tistim “tekočim milom” in potem si še “obrišem” s tonikom za čiščenje in pomanjšanje por … In je res super … Prej sem uporabljala vse živo, pa so tiste grde črne pike kar ostajale … (seveda … ker uporabljam vsakodnevno tudi puder je še toliko težje se znebit teh nadlog) … Sedaj s tem pa je koža skoraj popolnoma čista. Sedaj mi sicer malo hormončki nagajajo … samo … je res super, no … :)))) To čistilno milo je kot en rahel piling za obraz … pa tudi mislim, da ima not mentol, ker full hladi kožo … :))))))
Lp, Bgv
A niso toniki ful močni in izsušijo kožo? Jst uporablam tut za odstranjevanje makeupa oz. kot čistilno mleko od Garniera nekej z vrtnicami…v taki beli embalaži je v ovalni obliki in je ful uredu.
Če bi si problem res rad odpravil ,mi piši na mail (ker ne mislim brat pametnjakovičev ,da delam reklamo).Povedal ti bom za zadevo ,ki te reši nečiste kože in ti za to nudi garancijo (če ni efekta-denar nazaj).
Ali idi h kozmetičarki, da ti jih sčisti ali pa daj obraz za nekaj minut nad paro, pol pa razkuži obraz, pa v roke kak sterilni robec, pa se sam spravi nad njih. Če to redno delaš, ko se ti pojavijo, pol nimaš več veliko dela z njimi.
S kakim tonikom si boš pa samo izsušil kožo in nič drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.