Čistilni servis (čistilka)
Ponujamo vam kvalitetno čiščenje vaših stanovanj,pisarn in drugih objektov.
Tel:. 041/403-110
Email: [email protected]
Če rabite izkusno in zanesljivo čistilko na domu, v TRBOVLJU, za čiščenje ali likanje, lahko me pokličete na tel. št. 070303751 il na [email protected] Plačilo po dogovoru! LP!
pozdravljeni mojca,
jaz sem zainteresirana za vaš oglas…zanima me samo kako in kje bi delo potekalo ter plača…sama nujno potrebujem lužbo in mi ni težko prijeti za fizično delo…če še koga potrebujete, sem dosegljiva na e-mailu [email protected]
Lp
Dober in ugoden Čistilni servis in ostale storitve na enem mestu je težko saj so vsi usmerjeni v eno dejavnost. Pri nas najdete skoraj vse storitve, katere so potrebne, da je dom urejen v celoti in da je vse Čist-top. Zaznamujejo nas lastnosti odličnih čistilcev, dobrih svetovalcev, prijetnih partnerjev in prijaznih do Vašega žepa. Smo čistilni servis iz Ljubljane, polni energije in zagnani do perfekcije kakršno tudi pričakuje vsak, ki naroči naše storitve. Po ugodnih in sprejemljivih cenah Vam z veseljem priskočimo na pomoč pri kateri koli storitvi, katere sami ne utegnete opraviti. Čistimo vse površine, vse prostore, tudi najbolj umazane. Skrbimo tudi za redno košnjo zelenic in lepo obrezano grmovje, po potrebi obrežemo tudi drevo. Rade volje Vam pomagamo očistiti klet ali podstrešje polnih starih stvari, da Vaš dom spet zadiha. V pričakovanju klica Vas toplo pozdravljamo in želimo lep dan še naprej.
SREČNO pri iskanju!
“NAŠ TRUD NAM NE POMENI VELIKO V PRIMERJAVI Z VAŠIM ZADOVOLJSTVOM”
Pozdravljeni,
če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,…, me lahko kontaktirate na tel.št.: 040/805-236 . Imam ogromno izkušenj in kar nekaj rednih strank. Urna postavka je 8€/h oz. po dogovoru. Oglas velja za Ljubljano in ožjo okolico (eventuelno tudi za Vrhniko in Logatec), za generalna čiščenja pa se za lokacijo lahko dogovorimo.
Lep pozdrav!
Jasmina