Najdi forum

ČISTILNI SERVIS

ali kdo pozna dober (a seveda ne predrag) čistilni servis na ljubljanskem področju, ki bi sčistil novogradnjo pred vselitvijo (okna, čiščenje parketa, ploščic….)

LP
punci

Tovrstnih servisov je veliko, seveda pa nihče ne dela zastonj. Nečesa ne razumem; denarja očitno ni na pretek, torej sta punci preveč fini, da bi sami počistili

Lojze, učili so me, da človek dvakrat premisli preden obsoja….

vem, da je servisov veliko, a ker sva s skoraj vsemi mojstri, ki so za dober denar delali na hiši imela takšne ali drugačne probleme, sem se pač obrnila še na vas, ali mi kdo lahko priporoči dober servis.

Drugače je pa Punci vsa okna v hiši (pa jih je 32!) pred kratkim že očistila, tako, da bodo na njih le še madeži od fasade (vendar pa mojstri pazijo kaj počnejo); ravno tako ostale stvari niso katastrofalne, ker vse čistim sproti…

ker pa bo Punči v 7 mesecu nosečnosti ko bo hiša pripravljena na vselitev, bi sama to zelo težko uredila, poleg tega pa mi je takšne napore odsvetoval tudi ginekolog….

punči

Dragi lojze,

zapisal si: preveč fini, da bi sami čistili……Hmmmm.

iz lastnih izkušenj ti povem, da pri majhnih otrocih ali pa z nosečniškim trebuščkom kot “punci” ( sama imam “na žalost” to nesrečo, da otrok ne morem dati babicam in dedkom na “čuvanje”, pa tudi dobro varuško je v današnjih časih težko najti) in pri selitvni in vsem ostalim, kar spada zraven, zelo težko najdeš čas za krampat, špohtlat in drgnit….. Zato pa so ljudje, ki nudijo tudi tovrstne storitve – jasno proti plačilu. In prav je tako – vsi moramo zaslužiti svoj kruh, eni tako, drugi pa spet drugače, ali ne lojze?

Zato se takih komentarjev, če nimaš s tem izkušenj raje vzdrži, ker s rem “punci” nisi nič pomagal.

“punci”,

tudi sama sem pred letom iskala podobno informacijo, pa nisem nič pametnega dobila tu gor – se vedno najde kak “lojze”, ki pristavi svoj pametni piskrček 🙂

Sem stopila v akcijo, poiskala nekaj naslovov čistilnih servisov, jim poslala e-pošto s povpraševanjem, tazainteresirani so zelo hitro odgovorili, sem se z dvema predhodno dogovorila za ogled novogradnje, nato so mi dali ponudbo. Ja res – cel projekt , a se izplača, saj ti nekateri začnejo komplicirati pri najmanj pomembni stvari – npr. če imaš bele okvirje od oken, se ti bodo najprej zapičili v to, kako je to občutljiva stvar za odstranjevanje ometa in da se bojijo, da bo šla bela barva dol…. – mi imamo na srečo okvirje izi temnega lesa.
No, na koncu sem se odločila kar za Valino z Litijske v Ljubljani; za čiščenje cca. 180m2 bivalne površine sem plačala 18k sit. PO dogovoru in ogledu z njihovim direktorjem je prišla ekipa ljudi, očistila vse od A do Ž v enem dnevu tako, kot smo se dogovorili – sem brez pripomb.

Sicer se bi verjetno našla morda tudi kaka študentka, ali pa starejša gospa, ki bi rekla: “Ja, za 18 čukov grem pa tudi jaz drgnit!”, ampak ti raje odsvetujem, saj bi trajalo nekaj dni ( imam izkušnje s tovrstnim čiščenjem v predhodnjem bivališču), pa še material moraš dati sama, če želiš, da ščisti z neagresivnimi čistili……

Pirlagam ti še linke s ponudbo ostalih čistilnih servisov:

Lp,

Pik’ca

Pik’ca,

Najlepša hvala za informacijo – na nekaj servisov sem se že obrnila, je pa res, da tega, ki ga omenjaš ni med njimi – super bom še njih poklicala…

Me pa čaka pregovarjanje zaradi belih oken…. :-)))
saj jih čisto razumem – sem jih tudi sama že čistila, ampak s parnim čistilcem tudi gre in jaz sem ravno sedaj kupila enega, ki skoraj “sam dela”….

Lp
punci

New Report

Close