Najdi forum

Cisterna za olje

Odločila sva se, da cisterna za olje ne bo v hiši, ampak bo vkopana v zemljo. Zdaj sva dobila predračun za 4.000 litrsko cisterno in znaša okoli 700.000 SIT. Mene je skoraj kap, zdaj pa men zanima, če ima kdo kaj podobnega in kakšna je bila cena.

Hvala in lp

Ja midva sva to tudi preračunala. Našla sva vkopno cisterno 2000l, ki je bila 370 000sit brez ddv z vsem kar paše zraven (jaški….), potem pa še bager za luknjo in cev do hiše….. Tako da bi prišlo največ do 470 000sit.

Ne vem zakaj potrebujete 4000 litrov? Če je enostanovanjska hiša, izolirana vsaj z 10cm izolacije in z ustreznimi okni, je poraba do 1700l, za kar 2000l cisterna več kot zadostuje.

sem tudi sama tega mnenja, pa kaj, ko so moški vedno takooooooo pametni :)))

aja, Marja, kje pa sta jo kupila?

Saj je potem nisva, ker je bilo predrago. Sva pa imela doma že neke predračune. Če se bom spomnila bom mojega povprašala, kdo je delal te cisterne. So nekje s štajerskega. Našla sva ga internetu, potem pa poslala ponudbo.

Ker imamo nizkopritlično gradnjo, bomo zraven delali majhno klet, na kateri bo pa garaža. Tako bomo vtaknili cisterno v to klet in speljali po cevi olje do kurilnice. Tako bomo imeli že v ceni kleti tudi “vkopano” cisterno.

Sama cisterna je pa nekajkrat cenejša. Tam okoli 70 000sit in lovilni bazen naredimo sami, če je pa komplet z lovilnim bazenom pa 170 000sit.

New Report

Close