Najdi forum

Spoštovani,
če imate izkušnje z zdravljenjem cist na jetrih, ki so posledica zajedanja trakulje (cystic echinococcosis), kakšno metodo zdravljenja priporočate. Želela bi tudi navezati osebni kontakt z osebo, ki je te ciste imela in jih je uspešno odstranila/ozdravila. Zlasti me zanimajo alternativne metode zdravljenja.

Hvala vsem, ki mi boste posredovali svoje izkušnje oz. znanja.
Lp
Meta

Pripavil sem ti sicer zelo dolg odgovor, pa sem se odločil, da ga bistveno skrajšam. TKM ali kakšna druga podobna tradicionalna znanost ti ne bo mogla pomagati, ker so vse te znanosti zasnovane na principu ” ZDRAVLJENJA ZDRAVIH LJUDI “, Zakaj?

Vse oblike tradicionalne, alternativne in komplementarne medicine so osnovane na ohranjevanju in pospeševanju energetskih pretokov v telesu. Uporabniki zdravilskih storitev v časih, ko so te metode nastajale, so bili pod “nadzorom” svojega “šamana” ali kakor koli so mu rekli. Z rednimi, preventivnimi pregledi je šaman odstranjeval energetske blokade in tako preprečeval nastajanje bolezni.

Danes ljudje najraje pridejo do zahodnega tipa šamana, ko odpove sodobna medicina. Etično osveščeni zdravilci se ob tem zgrozijo, saj nimajo zdravila in metode za te bolezni, manj etični pa se seveda tega razveselijo, saj predstavlja tak bolnik dober vir njihovih prihodkov. In zgodijo se celo ozdravitve, ker človek verjame v šamanove čira-čare in v bistvu pride do ” SAMOOZDRAVITVE” po principu placebo efekta.

Tako resne bolezni, ki jo omenjaš, ne more zdraviti samo šaman. Šaman je lahko komplementaren sodobni medicini, da dviga zavest bolnika, ga energetsko obnavlja, odstranjuje škodljive stranske efekte itd. Bog nam je dal moderno medicino, ker smo jo potrebovali, z vsemi sodobnimi tehnologijami, ki jih medicina uporablja v diagnostičnih in terapevtskih postopkih. Škoda je le, da vse medicinske znanosti ne sodelujejo med sabo v korist človeka – bolnika. Ker v tradcionalnih, komplementarnih in alternativnih znanostih je ogromno akumuliranega empiričnega znanja.

Tvojo bolezen so dolgo zdravili s kemoterapijo. Dandanes so znane metode, ki imajo veliko večji uspeh. Cista se punktira s pomočjo ultrazvočno spremljane in vodene biopsije, nato se napolne s posebno tekočino, zopet izpere in nato napone s citostatičnim preparatom, ki povzroči hitro zazdravljenje. Metoda je enostavna in tudi cenovno dostopna v vseh okoljih. Seveda med tem obiskuj svojega šamana, ki ti bo lajšal bolečine in spremljajoče tramvatične reakcije. Vendar prepusti zdravljenje te resne bolezni sistemu….

In naj ti za vedno ostanejo v spominu besede pokojnega dr. Drnovška, ki jih je izrekel ob svojem zadnjem obisku na Onkološkem inštitutu…

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close