Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Čiščenje zobnega kamna -Novo mesto

Čiščenje zobnega kamna -Novo mesto

H kateremu zobozdravniku ste šli? Izkušnje,cene?

LP

Ljudje božji, zakaj si pa ne čistite redno zob oz. si jih ne umivate temeljito?? …ker zobni kamen ni nič drugega kot pa strjene zobne obloge. Jaz zobnega kamna nimam pa sem že tideset plus. Zakaj? …ker si jih redno 2x na dan umivam.
Očitno res raje plačujete in jamrate, ko morate čistit kamen. Prav.

Ti pa nisi samo brez zobnega kamna, a si tudi možgane 2 x dnevno zdrgneš, da ja ne bi kaj ostalo, al kaj!? A tudi zobno nitko uporabljaš za čiščenje možganov, da ja nič ne ostane, a ne !

Jz sem že tudi 36, pa tudi ne vem, kaj je zobni kamen.

mater si pametna
a sploh veš od kod pride zobni kamen???od sline!!!!tukaj nimaš kaj, eni ga imajo več eni manj,..jaz sem si ga dala odstranit nedavno nazaj in sem ga imela malo,..
vprašaj zobozdravika in ti bo povedal od kot zobni kamen

Vidim da bi morala mogoče tudi na kakšen pregled glave.

Jaz sem nekaj vprašala,nimaš pojma in mi ne moreš svetovat zato se nauči da bodi tiho,ne rabiš biti pametna povsod

Cena je med 35 in 40 evrov, za zobarje pri vas pa ne vem.

Pregledujem res obilo forumov, tudi tujih, ampak toliko umsko zaostalih ljudi, kot jih je na MON-u, ni resnično nikjer drugje. In ti si res v vrhu te piramide. Pizda, kakšna žalost. Ko bi bila vsaj tiho, ne pa da … aja točno, saj se niti ne zavedaš, kakšne neumnosti klatiš.

Mi hodimo vsi k Meršolu, privat zobna ambulanta zadaj za OŠ center. Na Marof pri banki…
Zelo smo zadovoljni, sicer res ni najcenejši ampak naredi pa res dobro vse, ne samo čiščenje zobnega kamna.
Mi je pa Škof zaribal par zob, površno naredil plombe… tja ne grem nikoli več. Pa tut ni bil poceni.

kako ste podli v glavah.
Kaj je forum za take podleže s takimi podlimi odgovori?
Ali se ne znamo več lepo izražati in pogovarjati, svetovati, če kdo to želi?
Oh, kje živimo in kaj vse zemlja nosi!
ŽALOSTNO!
Kar se tiče zobnega kasmna.
Res je vse odvisno od nege, ni pa nujno. Enim se naredi prej, drugim kasneje, tretjim nikoli.
Pomembna je tudi struktura zob in geni, ……..ja, geeeeeeeeeeeni!

New Report

Close