Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Čiščenje usnjene sedežne

Čiščenje usnjene sedežne

Kako, s čim drugi to počnete?

S čistilom za usnjene sedežne.

No, ta odgovor mi bo pa zelo v pomoč. Hvala.

meni je od vseh nasvetov najbolj ostal v spominu ta, da čistiš z mlekom za telo. Provala pa nisem…..:) je nimam
poskusi z iskalnikom, teh tem je bilo že kar nekaj tu gor

V ikeji ,če ti ni predaleč imaš eno noro zadevo za čiščenje sedežne-kolegi so zanč kr debel gledal ko sem jim pokazala zadevo…imaš dve flaški v eni je čistilo ,ki ga daš na priloženo gobico in zdrgneš…nato pa z drugo zadevo sedežno namažeš…se res splača…

s poceni mlekom za telo, moja se sveti in je lepo ohranjena, kjub svojim 20 letom uporabe.

A mogoče tole?

Če je tapravo, bom nabavila enkrat ob priliki. Do takrat pa s kakšnim bodymilkom.

A mogoče tole?

Če je tapravo, bom nabavila enkrat ob priliki. Do takrat pa s kakšnim bodymilkom.[/quote]

Al pa tole: ?

Pozdravljene !

Mimogrede sem opazila, da imate probleme s sedežno garnituro iz usnja.Podjetje Lido iz Vrhnike ima v Sloveniji izredno kvalitetno čistilo-podobnega,kot sem prebrala, z gobico- cena 38€ ; lahko pa izberete tudi robčke-150 v kompletu,cena 37€ .Oboje uporabljamo za čiščenje naših razstavnih eksponatov in so čudoviti.
Poleg omenjenega nudimo tudi čistilo za čiščenje mikrotkanine in blaga.
Pokličete lahko v razstavni salon v Vrhniko: 01 750 24 06; ali razst. salon v Celje : 03 49 00 307.Dodatne informacije tudi na: http://www.lido.si ali [email protected]

Upam, da bo komu v pomoč.Tudi sama dobim veliko koristnih napotkov na tem forumu.

Lep pozdrav Ana

Pozdravljene tudi vi.

Pokličite v Vrhniko, japajade.

Gospd Bob, lahko pokličete tudi v Celje,ali mi pišete na [email protected].Če vam lahko rešimo sedežno garnituro ali pa pomirimo slabo voljo glede madežev na sedežni, ste vedno dobrodošli.
Lep pozdrav Ana

New Report

Close