Čiščenje tal
Zdravo!
Počasi imam dosti plazenja po kolenih, zato me zanima, s čim (kakšni pripomočki?) vi pomivate tla. Jaz sem do sedaj drgnila s cunjo v rokah po kolenih (1-2x/na teden, 100m2) – in mislim, da so posledica tega, pa dojenčka in še česa, neznosne bolečine v križu.
Kako je torej z raznimi brislaci (za močo mi je kolegica rekla, da vse razmaže) – pa ostale zadeve?
Hvala, Mina
Po preizkušanju številnih tehničnih progruntavščin smo se vrnili nazaj k kombinaciji cunje in metle. Na tla in kolena grem samo kadar je treba kaj posebej zdrgnit, a zelo redko. Uporabljam biološko razgradljiva čistilna sredstva (Frosh), zelo zelo občasno pa tudi Ajax, ker potem vse tako lepo diši in imam boljši (lažni) občutek, da je vse skupaj še bolj higienično, he, he….
Halo!
a je to mogoče tista stvar, ki jo imajo zdaj v Intersparu za 3999 sit. ker to se mi zdi še v redu cena…Tudi mi imamo namreč po celem stanovanju laminat in je ves flekast (pa čisto nov). pa ne vem, ali od cunje, ali od čistila (uporabljam tistega za laminat). A ga je mogoče treba s čim namazat??
Hvala, Mina
…rekreacija za boleč hrbet.
Jaz vedno pomivam na vseh štirih, in če zadnjico potisneš nazaja, glavo premikaš v predklon in nazaja, stegneš roke IN se fino pretegneš ter napneš hrbtne mišice. Če to narediš pred vsakim zamahaom, med pomivanjem, res pomivaš deset minut dlje ampak a veš kako krepiš hrbtne mišice? Ne zafrkavam, resno mislim! To je skoraj moja edina vaja za raztezanje teh mišic.
Sicer pa pomivam z vodo (včasih dodam kis).
RES pa je, da napačna drža pri pomivanju ful razboli hrbet!