Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? čiščenje stanovanja – okolica ptuja

čiščenje stanovanja – okolica ptuja

Iščem čistilko na svojem domu.

Čiščenje bi se izvajalo 1x tedensko, najraje v četrtek ali petek, obvezno z začetkom v jutranjih urah. Stanovanje je veliko približno 250 m2 in se nahaja 10 km iz Ptuja.

Plačilo po dogovoru. Za čiščenje oken ali druga občasna dela v stanovanju plačam več.

Vsa dodatna vprašanja ali svojo telefonsko številko pošljite na [email protected].

Zaželena diskretnost!

LP,
P.

Oglas ni več veljaven!

LP, P

Spostovani,

iscem zanesljivo in natancno pomoc za ciscenje stanovanja (100m²), 2 x na mesec.
Stanovanje je oddaljeno 10 km od Ptuja. Zazelena profesionalnost in diskretnost.
Placilo po dogovoru.

Lep pozdrav,
KM

Pozdravljeni,

v kolikor je oglas še aktualen se mi javite na

[email protected]

LP

sites.google.com/site/prvimozaik/

Pozdravljeni,

v kolikor ste še vedno zainteresirani za čiščenje (ugodno in kvalitetno) me prosim kontaktirajte na e-mail
[email protected]
lp

Na območju Maribora, čistim kvalitetno na vašem domu…sem natančna in zanesljiva! Vsekakor boste zadovolnji…cena 5€/uro, informacije na [email protected].

LP

Nudim usluge čiščenja na širšem območju Ptuja (stanovanjske hiše, stanovanja, kleti, odvoz smeti na deponijo itd.). Možnost pranja in likanja perila in tekstila.

mail: [email protected]

Pozravljeni

Tudi jaz nudim likanje na svojem ali vašem domu ravno tako čiščenje s svojimi čistili in dolgoletnimi izkušnjami.Moje stranke so zadovoljne.
Čistim hitro in kvalitetno 031/216-729

lep pozdrav. ce gdo potrebuje cistilko v dopoldanskem casu me lahko kontaktira. sem z okolice ptuja

Pozdravljeni,

smo družinsko podjetje, ki nudimo usluge čiščenja stanovanja, urejanja okolice, likanja, pomoč starejšim pri vsakodnevnim opravilom, varstvo otrok.

Delujemo na področju Maribora, Ptuja in Slovenske Bistrice.

Naš kontakt: [email protected]

Iščem delo čiščenje stanovanja na ptuju ali okolici ptuja.Lahko pomagam tudi starejšim na domu.LEP POZDRAV ŠE NAPREJ!!!! Moja elektronska pošta:[email protected]

Ali pa pomoč v kuhinji:pomivanje posode,čiščenje kuhinje, brisanje int…[email protected]

Dober dan
Iscemo pomoc za ciscenje v stanovanjski hisi v Kidricevem
Kaksno imate ceno ?

Hvala za odgovor na :

[email protected]

Lep pozdrav

Pozdravljeni. Zanima me ce je vaš oglas še aktualen . Prisim če mi lahko javite na št. 031359602

Pozdravljenii,
Iščem zanesljivo in natančno žensko za pomoč pri čiščenju hiše 1 x tedensko na Ptuju. Vse ostalo po dogovoru. Pokličite 031 617 351.

javite vašo kontaktno številko.
Lp, N

nudim pomoč na domu, čiščenje, likanje, pranje, kuhanje, tel 041929240

Zanima me kako se gibljejo cene za čiščenje stanovanja na Ptuju.l.p

Pozdravljeni,

iščem pomoč pri čiščenju hiše (90m²), 1 – 2x na mesec, odvisno od dogovora in potrebe.
Doma smo približno 10km od Ptuja proti Mariboru. Zaželena profesionalnost in diskretnost.
Lep pozdrav,
KK

Pozdravljeni ali se potrebujete pomoc pri ciscenju hise?

New Report

Close