Najdi forum

Čiščenje stanovanja Kamnik

Pozdravljeni

Rabim delo za čiščenje stanovanj ali stanovanjskih hiš za delo dopoldan, v okolici Kamnika.

Kontaktna števlka 041-356-655

SE PRIPOROČAM!SEM ZANESLJIVA!POKLIČITE ME NA 031-634-407

ČE ŠE RABITE POMOČ ME PROSIM POKLIČITE
IMAM ISKUŠNJE NA TEL 041 275 022
HVALA LP

pokličite, smo zanesljivi in ugodni!

041 230 831

Pozdravljeni,

če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,…, me lahko kontaktirate na tel.št.:031/745-393. Imam ogromno izkušenj in kar nekaj rednih strank. Urna postavka je 8€/h oz. po dogovoru. Oglas velja za Ljubljano in ožjo okolico (eventuelno tudi za Vrhniko in Logatec), za generalna čiščenja pa se za lokacijo lahko dogovorimo.

Lep pozdrav!
Jasmina

DOBER DAN
če potrebujete pomoč hitre in zanesljive
osebe za čiščenje vašega stanovanja, hiše
v okolici kamnika, domžala me prosim pokličite
na tel 041 275 022
lp

Pozdravljeni,

če potrebujete pomoč pri čiščenju vašega stanovanja, hiše, poslovnega prostora,…, me lahko kontaktirate na tel.št.: 040/805-236 . Imam ogromno izkušenj in kar nekaj rednih strank. Urna postavka je 8€/h oz. po dogovoru. Oglas velja za Ljubljano in ožjo okolico (eventuelno tudi za Vrhniko in Logatec), za generalna čiščenja pa se za lokacijo lahko dogovorimo.

Lep pozdrav!
Jasmina

POZDRAVLJENI

NUDIM POSPRAVLJANJE STANOVANJ TER HIŠ V OKOLICI KAMJIKA,KOMENDE,MOSTE…SEM ZANESLJIVA HITRA IN DELOVNA, POKLIČITE NA 070 376 509

NUDIM ČIŠČENJE IN POSPRAVLJANJE V OKOLICI KAMNIKA (HIŠE,STANOVANJA) POMOČ STAREJŠIM.
041 740 059

Če potrebujete hitro, zanesljivo in natančno osebo za čiščenje vašega stanovanja—hiš ali skrb za starejše v Domžalah in okolico me pokličite na TEL 070330636 LEP POZDRAV

Če potrebujete hitro osebo zanesljivo in natančno za čišcenje sanovanja–hiš ali varstvo za otroke, pomoć starejsim sem tudi jaz v Domzalah in kamnik me pokličite na 051866232

Pozdravljeni Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čiščenje vašeg stanovanja ali hiše v okolici kamnika-domžal me prosim pokličite na tel 041 275 022 lp

Pozdravljeni, ste morda našli koga, ki ga lahko priporočate? Hvala.

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close