Čiščenje stanovanja iščem
Nudim čiščenje stanovanja v okolici Ormoža ter kakršno koli pomoč v gospodinjstvu.
[email protected]
Nudim čiščenje stanovanja, likanje, pomoč pri gospodinjskih opravilih…
Kontakt: [email protected]
Pozdravljene, ce katera rabi ciscenje stanovanka lahko mi pisete na [email protected]
Sem iz Maribora lp
Pozdravljeni,
živimo v Ljubljani in iščemo osebo, ki bi 1x tedensko prihajala k nam domov, za okvirno 6-8 ur. Potrebovali bi pomoč pri vzdrževanju čistoče (kopalnica, kuhinja, pomivaje tal, oken, sesanje, likanje in vse kar spada zraven).
Želeli bi osebo, ki ima izušnje s takšnim delom. Sp je prednost, ni pa pogoj.
Lahko mi pišete na: 031757555.
lep dan!
Spostovane cistilke z moznostjo likanja vcasih tudi kuhanja vsaj 2x tedensko na mojem domu v okolici ZALCA.Sem vdovec ze 18 let zaposlen z starsema stara sta 82 in 83 let rabil bi obcasno pomoc v gospodinjstvu zaradi 12 urnega delovnika ne zmorem vec si likati sluzbenih srajc hlac itd .Imam v hisi svoje stanovanje v izmeri 120m2 .Prosim za posteno in pridno zensko dekle staro do 50 let lahko si mlajsa z znanjem in izkusnjami.Placilo termini dela vse po predhodnem dogovoru.kLICITE SAMO RESNE IN POSTENE ,v upanju na lepo dolgorocno sodelovanje.Ob pogovoru povem zgodbo ,ter vse podrobnosti .Moje ime je Vincenc.J sem iz okolice ZALCA GSM 070132655.Veselim se ze vasega klica in postenega namena in resnim pristopom hvala in lp.
Spostovane cistilke z moznostjo likanja vcasih tudi kuhanja vsaj 2x tedensko na mojem domu v okolici ZALCA.Sem vdovec ze 18 let zaposlen z starsema stara sta 82 in 83 let rabil bi obcasno pomoc v gospodinjstvu zaradi 12 urnega delovnika ne zmorem vec si likati sluzbenih srajc hlac itd .Imam v hisi svoje stanovanje v izmeri 120m2 .Prosim za posteno in pridno zensko dekle staro do 50 let lahko si mlajsa z znanjem in izkusnjami.Placilo termini dela vse po predhodnem dogovoru.kLICITE SAMO RESNE IN POSTENE ,v upanju na lepo dolgorocno sodelovanje.Ob pogovoru povem zgodbo ,ter vse podrobnosti .Moje ime je Vincenc.J sem iz okolice ZALCA GSM 070132655.Veselim se ze vasega klica in postenega namena in resnim pristopom hvala in lp.
Pozdravljeni,imam s.p.storitve ciscenja,opravljam ciscenje poslovnih in stanovanjskih
prostorov,zasebna stanovanja in hise trenutno se en dan v tednu na razpolago
druge dneve vse zasedeno redne stranke ze vec let
Ne racunam na uro ampak na kvadraturo in zahtevnost stranke,ne kadim ne pocivam
v sluzbi ne telefonarim pridem pocistim in grem,delam isto kot pri sebi doma
previdno izbiram stranke,moje stranke so vse hvalezne prijazne cenijo delo ciscenja in
predvsem cenijo to da nekomu zaupajo kljuce svojega doma
Delam v Ljubljani,kontakt 040490160,hvala lp
Pozdravljeni, ce rabite ciscenje stanovanja mi lahko pisete na [email protected]
Sem iz Maribora lp
Pozdravljeni
Sem zasledila vas oglas za ciscenje sem zelo zainteresirana.
Vas oglas je odan 2014 in predpostavljam da ste ze nasli cistilku in ce ju niste lahko se mi oglasite na ; [email protected]
Sem ena delovna natancna odgovorna oseba ki ima ogromno iskusnje v ciscenju pospravljanju in likanju.
Pozdravljeni
Še potrebujete pomoč pri pospravljanju oz.čiščenju?
V primeru da potrebujete lahko mi pišete na g-mail
[email protected]
Pozdravljeni, potrebujem občasno pomoč pri čiščenju, pospravljanju majhnega stanovanja.
Pošteno zanesljivo in pridno osebo, ki ima urejen status odd in je cepljena oz. testirana redno, ne glede na pogoje, pač zaradi odgovornosti .
Ni to seveda nujno, če ni predpisano, le zaradi oseben odgovornosti.
Pišite, če kdo čisti, pospravlja.