Najdi forum

Čiščenje stanovanja iščem

Iščem gospo za generalno čiščenje stanovanja 50 kvadratnih metrov..zlaganje oblačil…čiščenje oken..čiščenje omar..v glavnem vse kar je umazano se počisti. Čistila imamo mi. Ponudbe prosim na e-mail [email protected] vem meil je čuden a oglas resničen. Čiščenje bi potekalo v sredo ali čet. Ali pet. Ta teden.

Nudim čiščenja stanovanja kvalitetno in ugodno
Lep pozdrav MARTIN 051 228 178

Lp sem pridna zanesljiva natancna,iscem delo ciscenje,doma,pisarne,sanitarije,kontakt samo resni na 040 563 130,,4 ure na dan.

Pozdravljeni! Nudim cicsenje po domu,generalno in dnevno lahko zraven se likanje,sem natancna,hitra in zanesljiva. Imam iskusnje ze dog casa,in zelo mi pomeni da je stranka zadovolna. Ce rabite cistilka prosam me kontaktirajte na:e-mail([email protected])ali gsm:070 348 341… Okolica Ljubljana…..Cena po dogovor….. Hvala lep poz…………..l

Pozdravljeni!
Vam zmankuje časa za čiščenje ali pa likanje. Imam izkušnje na obeh področjih in stojim za svojo kvaliteto. Za kaj več me lahko kontaktirate na [email protected]
Hvala in lep pozdrav!

Pozdravljeni! Nudim cicsenje po domu,generalno in dnevno lahko zraven se likanje,sem natancna,hitra in zanesljiva. Imam iskusnje ze dolg casa,in zelo mi pomeni da je stranka zadovolna. Ce rabite cistilka prosam me kontaktirajte na:e-mail([email protected])ali gsm:070 348 341… Okolica Ljubljana…..Cena po dogovor….. Hvala lep poz…………..l

Zdravo!!

Iščem službo okolica Maribora ( čistilka, pomočnica v kuhinji, pomivalka posode, bilokaj ), če kdo kaj rabi me naj prosim kontaktira na telefonsko stevilko: 051 684 285 …. čistim pa tudi po domovih okolica Maribora če rabi kdo da mu počistim bilokaj ali kaj postorim me naj kontaktira na mojo telefonsko številko in se lahko dogovorimo, sem zelo pridna delavka in vestna pri svojem delu najbolj pa mi je da so na koncu stranke zadovoljne glede cene se bomo pa dogovorili…

lp.Polona

Pozdravljeni!
Imam izkušnje na tem področju in stojim za svojo kvaliteto. Za kaj več me lahko kontaktirate na 070\355-389.
Hvala in lep pozdrav!

Nudim čiščenje in likanje na domu. Sem vestna in zanesljiva.
Resni pišite na nikolic.suzi@ gmail.com

Pozdravljeni! Nudim cicsenje po domu,generalno in dnevno lahko zraven se likanje,sem natancna,hitra in zanesljiva. Imam iskusnje ze dolg casa,in zelo mi pomeni da je stranka zadovolna. Ce rabite cistilka prosam me kontaktirajte na:e-mail([email protected])ali gsm:070 348 341… Okolica Ljubljana…..Cena po dogovor….. Hvala lep poz…………..l
Odgovori Citiraj sporočilo Povezava

Pozdravljeni,
Iscem osebo,ki bi bila pripravljena generalno ocistiti del hise (stanovanje) enkrat na mesec za dalj casa. Stanovanje je bilo sicer redno cisceno vendar nam zadnji cas zmankuje casa za gospodinjska opravila.
Prosim da se javijo samo resne osebe ki so delo ze opravljale. Pricakujemo hitro,zanesljivo in zaupanja vredno zensko srednjih let za omenjeno delo v okolici Celja.
Pustite kontakt in vas kontaktiramo.
Barbara

Iščem pridno, zanesljivo, diskretno, čisto osebo, za pomoč v gospodinjstvu, kateri nebi bil problem postoriti kaj okoli hiše in pomagati pri opravilih na vrtu. Pišite mi na mail samo resni.Prosim tudi za kratek življenjepis.
[email protected]

Iščem pridno, zanesljivo, diskretno, čisto osebo, za pomoč v gospodinjstvu, kateri nebi bil problem postoriti kaj okoli hiše in pomagati pri opravilih na vrtu. Pišite mi na mail samo resni.Prosim tudi za kratek življenjepis.
[email protected]
Novo mesto

Pozdravljeni!
Če se rabite osebu za čiščenje, sem na voljo. 064142171 lp

Pozdravljeni! Če se rabite osebu za čisčenje, sem na voljo. 064142171 lp

Pozdravljeni!
Sem na voljo, če se rabite osebo za čisčenje. 064142171 lp

Če potrebujete pomoč pri čiščenju in pospravljanju vašega stanovanja ali hiše ,vam z veseljem priskočim na pomoč. Imam dovolj izkušenj na področju čiščenja pisarn in podobno. Sem zanesljiva, poštena, pridna in natančna. Telefonska številka 070 265 141

Vam zmanjkuje časa? Preživite svoj prosti čas z družino ter stvarmi, ki jih delate z užitkom in čiščenje prepustite nam.
Nudimo generalna ter redna čiščenja stanovanjskih in poslovnih prostorov. Glede želja se prilagodimo strankam. Za ceno in več info pišite na [email protected]

Pozdravljeni,

iščem zanesljivo in usposobljeno osebo za čiščenje stanovanja (kopalnica, kuhinja) v Celju parkrat mesečno. Čistila in opremo imam 🙂 Zainteresirani prosim pišite na [email protected]

Pa lp

Nudim čiščenje stanovanja ali hiše ali stopnišča v bloku v okolici Nove Gorice ali Ajdovščine. Kontakna številka 040 787 922

New Report

Close