Čiščenje stanovanja iščem
Lp če kdo potrebuje čiščenje stanovanja ali hiše,likanje,pomoč pri košenju trave,obdelavi vrta,se zelo priporočam,sem iz okolice maribora.Sem vestna,pridna in natančna.Če potrebujete spremstvo in prevoz za v bolnišnico,pokličite ali pišite na zasebno sporočilo.Ampak prosim samo resni. 070313771 Janja
Pozdravljeni,
Ce potrebujete hitro i zanesljivo osebo za redno čišćenje in likanje na domu me lahko kontaktirate na tel. st. 070 385 889 ali na email: [email protected]. Nudim i generalno čišćenje stanovanja ali hisa …
Iskušnje imam, lepo delam.. In zelo mi je važno da stranka bude zadovoljna..
Urna postavka 6€ za rednoo delo ,a za likanje in generalno se bom dogovorili..
LJUBLJANA
Lep pozdrav
Potrebovali bi čiščenja manjše hiše (okvirno 4 sobnega stanovanja s kabinetom, pritličje in nadstropje skupaj cca 140 m2). Obsegalo bi sesanje, brisanje prahu, čiščenje oken, menjavo posteljnine, pomivanje tal, kopalnice in wc-ja, pomivanje kuhinje (zunaj) in čiščenje stopnic. Čistila, krpe in sesalec bi zagotovili mi. Čiščenje bi potekalo v dopoldanskem času enkrat tedensko (četrtek ali petek). Hiša je redno dobro očiščena. Smo v Ljubljani za Bežigradom.
Ponudbe s ceno samo na mail [email protected].
Lep pozdrav, oglašam se na vašo ponudbo, sem upokojenka. V kolikor nisem prepozna, mi prosim sporočite termin za dogovor. Moj kontakt : Beti Valič [email protected], 040832030, hvala in lep dan
Pozdravljeni
Iščem osebo za čiščenje hiše in likanje 2-4 x mesečno v okolici Brežic.
Na mail: [email protected]
Hvala
Pozdravljeni
Nudim generalno ciscenje in ciscenje stanovanja in hise
Sem zanesljiva,komunikativm in natancna,
Lahko me kontaktirate na
e-mail:[email protected]
Gsm:070348341
Cena po dogovor
Hvala lp
(Bena)
Pozdravljeni,
Ce potrebujete hitro i zanesljivo osebo za redno čišćenje in likanje na domu me lahko kontaktirate na tel. st. 070 385 889 ali na email: [email protected]. Nudim i generalno čišćenje stanovanja ali hisa …
Iskušnje imam, lepo delam.. In zelo mi je važno da stranka bude zadovoljna..
Urna postavka 6€ za rednoo delo ,a za likanje in generalno se bom dogovorili..
LJUBLJANA
Lep pozdrav
Nudim čiščenje stanovanja, likanje in vsa podobna opravila. Imam izkušnje sem komunikativna, natančna, spretna urejena. javite mi na mail [email protected]
Lokacija Celje okolica in Ljubljana
Pozdravljeni! Nudim cicsenje po domu,generalno in dnevno lahko zraven se likanje,sem natancna,hitra in zanesljiva. Imam iskusnje ze dog casa,in zelo mi pomeni da je stranka zadovolna. Ce rabite cistilka prosam me kontaktirajte na:e-mail([email protected])ali gsm:070 348 341… Okolica Ljubljana…..Cena po dogovor….. Hvala lep poz…………..l