Najdi forum

Čiščenje stanovanja iščem

Pozdravljeni. Sem skrbna , diskretna in ljubiteljica reda in čistoče stara sem 50 let , prihajam pa iz Ptuja. Ne vem kako vam naj opišem kaj pomeni pojem ČISTO zame , zato naj bolje da me preizkusite, mislim, da ne boste razočaran. Če me želite kontaktirati me lahko pokličete na številko 031687 225

Pozdravljeni,
Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čišćenju vašega stanovanja ,hiše v Ljubljani.
Me lahko kontaktirate na e-mail: [email protected] ..
Sem brezposlena,nujno rabim zaposlitev. Urna postavka 8-10e ..Lp

Pozdravljeni!

V kolikor potrebujete čistilko na domu,v pisarni ali bilo kje nudim tudi pomoč v gospodinjstvu v Mariboru in okolici, me prosim kontaktirajte.
Delam lahko zjutraj ali popoldan ter za vikende.Imam vrsto izkušenj, sem prilagodljiva, marljiva in vestna ter delo opravim do konca.

Tel: 051-684-285
Gmail: [email protected]

Pozdravljeni!

Še nekaj, če kateri čistilni servis rabi kakšno delovko se res priporočam ker potrebujem službo.

Če potrebujete prosim me kontaktirajte!!!!

tel: 051-684-285
Gmail: [email protected]

Pozdravljeni!

Imate željo po čistem domu in urejeni okolici ter potrebujete nekoga za pomoč pri gospodinjstvu starejših oseb na območju Grosuplja, Škofljice in Ivančne Gorice?

Kontaktirajte me na 070 315 863.

Lep pozdrav!

Iscemo zanesljivo zensko ki zna cistiti in bi to tudi z veseljem opravljala. Pomoc potrebujemo pri likanju in ciscenju v Mariboru

Gospa ce se iscete cistilko potem pustite nek kontakt. Hvala

Spostovana, ce ste zainterisirana za cistenje, potem lahko tudi vi pustitevtel. st. Oziroma e mail.
Z veseljem vas bom poklicala. LP

Pozdravljeni,

iščem nekoga za generalno čiščenje stanovanja po selitvi. Pohištvo je le v kuhinji, ostali prostori so prazni. Stanovanje je v Ljubljani, čistilko pa bi rabila v ponedeljek dopoldan (04.05.2015).
Zainteresirani naj me pokličejo na 040 674 752 po 16. uri.

Se je na voljo to delo??

Pozdravljeni!
V dopoldanskem času nudim storitve čiščenja. Sem iz Celja in imam lasten prevoz. Cena po [email protected] lp

Iz svoji izkušenj priporočam firmo http://www.haramija.si imajo firmo na obali in v MB. So mi naredili generalko v bajti najbolj pa sem se čudil kolko praha so mi spravli ven iz kavča, tepihov in radiatorjev po kurilni sezoni, pa se pri nas sesa kar enkrat tedensko. Malo mi je bilo nerodno….glede umazanije.

Pozdravljeni,

iščem delo, v obliki pomoči starejšim občanom, druženje, sprehodi, spremljanje po opravkih, pospravljanje, čiščenje, itd.
Nudim tudi varstvo za otroke in hišne ljubljenčke, katere z veseljem popeljem na sprehod.
Sem poštena, prijazna in komunikativna, z velikim občutkom do soljudi in živali.

Lep pozdrav.

Maribor z okolico.

Pišite samo resni in sicer na mail: [email protected]

Pozdravljeni !
Iščem osebo za čiščenje stanovanja in likanje, v okolici Radovljice. Uporaba naših čistil in pripomočkov. Lahko vas pridem tudi iskat in po končanem delu zapeljem nazaj domov. Zainteresirani prosim pustite kontakt.

Lep pozdrav,
Tina

Pozdravljeni,

z veseljem bi namesto vas opravljala hišna opravila – čiščenje, pranje, likanje, ipd.

sem tudi zelo družabna, zato z veseljem ponudim tudi skrb za starejše, druženje, prevoz in spremstvo do zdravnikov, sprehod po parku, opravljanje nakupa, ipd.

in sem mamica, ki obožuje otročke, tako da nudim tudi varstvo otrok.

prosim da se oglasite na mail [email protected]

Če kdo išče za čiščenje js vm toplo priporočam čistilni servis Pepelka. Je zdej čis na novo in se punci res trudita dobit stranke. sta ugodne in mobilne. spucata z svojim strojem.
men sta avto tko notr spucali da se kr svet. usi fleki so šli vn. in to sam za 30eur…

js ju bom še najela.
doseglivi sta pa na 041834413 al pa [email protected]

Pozdravljeni,malo druzinsko podjetje smo ki opravlja storitve ciscenja vseh stanovanjskih in poslovnih prostorov,delo opravimo zelo natancno in odgovorno,imamo pisna priporocila rednih strank,delamo v Ljubljani in okolici,kontakt 040490160,hvala

Sori mail sm dala napacn. [email protected]

Spoštovana ga. Tina, sem Langus Polona iz Lesc. Na tem forumu sem zasledila vaš oglas, da iščete osebo za čiščenje stanovanja v okolici Radovljice. Doma sem iz Lesc in sem zelo zainteresirana, tako da bi bila zelo vesela vašega klica, seveda če nisem že prepozna. Moj GSM je 040 694 150, prosim za povratno informacijo.
Lep dan še naprej, Polona

V Mariboru nudim čiščenje v popoldanskem času in ob vikendih.
040 650 351

New Report

Close