Čiščenje stanovanja iščem
Iščem resno in vestno osebo za redno čiščenje stanovanja v hiši, okoli 85 m2 – Ljubljana Bežigrad, v dopoldanskem času – menjava posteljnine, sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal, čiščenje kopalnice, uporaba naših čistil in pripomočkov.
Prosim da sporočite vaše kontaktne podatke ter ceno. Lahko pa me kontaktirate na mail [email protected]
Na območju Šentjurja in okolice vam med tednom pospravim/počistim stanovanje, po želji kaj dobrega skuham ali prinesem kaj iz trgovine. Stara sem 45 let, zanesljiva, natančna in poštena. V primeru zanimanja, mi prosim pišite na e-mail: [email protected].
Pozdravljeni,
Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čišćenju vašega stanovanja ,hiše v Ljubljani.
Me lahko kontaktirate na e-mail: [email protected] ..
Sem brezposlena,nujno rabim zaposlitev. Urna postavka po dogovoru.
Lep pozdrav
Iščem osebo za čiščenje manjšega stanovanja in pisarne v Ljubljani, enkrat tedensko.
Zainteresirani, prosim pišite na: [email protected]
Hvala:)
Iščem osebo za enkrat tedensko čiščenje stanovanja in pisarne v Dolu pri Ljubljani.
Za ponudbo mi pišite na [email protected].
Lep pozdrav!
Pozdravljeni
Potrebovali bi pomoč pri čiščenju na primer 1x do 2x mesečno, čiščenje kopalnic, brisanje prahu, sesanje in pomivanje tal… Vsake toliko časa pa tudi pomivanje oken. Smo iz Brežic.
Zanesljiva in poštena oseba naj se javi na: [email protected]
Iščemo pomoč na domu, čiščenje stanovanja – predvidoma enkrat tedensko.
Če ste zainteresirani prosim za kontakt na [email protected]
v kolikor ste iz Ljubljane in potrebujete zanesljivo, mlado, delovno osebo za čiščenje vašega stanovanja/hiše sem vam na voljo na e-mail naslovu: [email protected].
Lep pozdrav
Nudim čiščenje v Ljubljani in njeni okolici.Sem natančna,delovna,izkušena,prilagodljiva oseba.
Več info.na mail [email protected]
Lep pozdrav 🙂
Pozdravljeni,
V kolikor potrebujete čistilko na domu, v pisarni ali ordinacijah, tudi pomoč v gospodinjstvu v Ljubljani, me prosim kontaktirajte.
Delam lahko zjutraj ali popoldan ter za vikende. Imam vrsto izkušenj, sem prilagodljiva, marljiva in vestna.
Cena odvisna od vrste dela, od 6€/h dalje.
Mail: [email protected]
LP
Maja