Najdi forum

Čiščenje stanovanja iščem

Iščem resno in vestno osebo za redno čiščenje stanovanja v hiši, okoli 85 m2 – Ljubljana Bežigrad, v dopoldanskem času – menjava posteljnine, sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal, čiščenje kopalnice, uporaba naših čistil in pripomočkov.
Prosim da sporočite vaše kontaktne podatke ter ceno. Lahko pa me kontaktirate na mail [email protected]

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje lahko tudi likanje ljubljanska regija na telefonsko številko,051-227-776

Na območju Šentjurja in okolice vam med tednom pospravim/počistim stanovanje, po želji kaj dobrega skuham ali prinesem kaj iz trgovine. Stara sem 45 let, zanesljiva, natančna in poštena. V primeru zanimanja, mi prosim pišite na e-mail: [email protected].

V popoldanskem času in med vikendi iščem dodatno delo(čiščenje)v Mariboru in okolici,040 650 351

Pozdravljeni,
Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za čišćenju vašega stanovanja ,hiše v Ljubljani.
Me lahko kontaktirate na e-mail: [email protected] ..
Sem brezposlena,nujno rabim zaposlitev. Urna postavka po dogovoru.
Lep pozdrav

Iščem osebo za čiščenje manjšega stanovanja in pisarne v Ljubljani, enkrat tedensko.
Zainteresirani, prosim pišite na: [email protected]

Hvala:)

Iščem osebo za enkrat tedensko čiščenje stanovanja in pisarne v Dolu pri Ljubljani.
Za ponudbo mi pišite na [email protected].
Lep pozdrav!

pozdravljeni
Če potrebujete hitro in zanesljivo osebo za likanje in čiščenje vašeg stanovanja,hiše
v okolici kamnika,domžala,komende,me prosim pokličite na tel 041 275 022
lp

Pozdravljeni

Potrebovali bi pomoč pri čiščenju na primer 1x do 2x mesečno, čiščenje kopalnic, brisanje prahu, sesanje in pomivanje tal… Vsake toliko časa pa tudi pomivanje oken. Smo iz Brežic.
Zanesljiva in poštena oseba naj se javi na: [email protected]

Pozdravljeni
iscem dodatno delo v Ljubljani tel:068-124-183

Iščemo pomoč na domu, čiščenje stanovanja – predvidoma enkrat tedensko.
Če ste zainteresirani prosim za kontakt na [email protected]

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje tedensko ali na 14 dni lahko tudi likanje,okolica vrhnike.logatca,borovnice,horjula,brezovice,dobrove,gaberja na telefonsko številko-051-227-776

v kolikor ste iz Ljubljane in potrebujete zanesljivo, mlado, delovno osebo za čiščenje vašega stanovanja/hiše sem vam na voljo na e-mail naslovu: [email protected].

Lep pozdrav

Nudim čiščenje v Ljubljani in njeni okolici.Sem natančna,delovna,izkušena,prilagodljiva oseba.
Več info.na mail [email protected]

Lep pozdrav 🙂

Nudim čiščenje stanovanja in pomoč pri ostalih gospodinjskih opravilih ter varstvo otrok na svojem ali vašem domu.
Sem zanesljiva.
Slovenske Konjice in okolica (Slovenska Bistrica, Zreče, Loče, Vojnik, …).

051 393 797

Pozdravljeni,

V kolikor potrebujete čistilko na domu, v pisarni ali ordinacijah, tudi pomoč v gospodinjstvu v Ljubljani, me prosim kontaktirajte.
Delam lahko zjutraj ali popoldan ter za vikende. Imam vrsto izkušenj, sem prilagodljiva, marljiva in vestna.

Cena odvisna od vrste dela, od 6€/h dalje.

Mail: [email protected]

LP
Maja

Nudim čiščenje oz pomoc na domu sem iz obale. lp
Mija dosegljiva sem na 031 293 141

Pozdravljeni, iščem zanesljivo, pošteno in natančno osebo za čiščenje stanovanja v Mariboru. Prvič že ta teden, nadaljno sodelovanje pa bo seveda odvisno od vašega truda. Kontaktirajte me samo resni in zanesljivi!

Pozdravljeni, iščem zanesljivo, pošteno in natančno osebo za čiščenje stanovanja v Mariboru. Prvič že ta teden, nadaljno sodelovanje pa bo seveda odvisno od vašega truda. Kontaktirajte me samo resni in zanesljivi!

Pozdravljeni!
Z veseljem vam počistim stanovanje. Sem zanesljiva, natančna in zaupanja vredna. Zanima me ali predstavlja oviro ker sem iz Ptuju?
če me želite kontaktirati me lahko pokličete 031 557 343

New Report

Close