Najdi forum

Čiščenje stanovanja iščem

[/quote]

Če iščete pomočnico za hišna opravila, vam jamčim, da ne boste razočarani. Sem vestna, delovna in zagnana. Sem še komunikativna in prijetna. Če me potrebujete, mi javite.

Lep pozdrav!

dobar dan gospa,ce rabite ciscenje sam vam na volju,sam iz ljubljane in imam sp,sam zelo natancna in zanesljiva,moja cena je 7e na h,ce vam odgovarja me poklicite tel 070281639

Pozdravljeni,dnevno,tedensko,mesecno in generalno ciscenje vasega doma,pisarne ali drugega poslovnega objekta v Ljubljani in bliznji okolici,zelo natancna in zanesljiva zenska z 20 letnimi izkusnjami,kontakt 040490160,hvala

Pozdravljeni!
Nudim pomoč na domu – pospravljanje, kuhanje, likanje,…
Sem poštena in zanesljiva, lasten prevoz, posavska regija
kontakt: [email protected]

Splošno čiščenje stavb
Milijana Jović s.p.
Brodarjev trg 12
1000 Ljubljana

Spoštovani.
Kvalitetno čiščenje in likanje. Kontakt tel. 031 560 113.
Milijana Jović. Hvala

ČISTILNI SERVIS ALMA EDO IŠČEMO OBJEKTE (LOKALE,PISARNE,STANOVANJA,GENERALKE)ZA ČIŠČENJE SMO TEMELJITI IN POCENI PROSIMO KONTAKTIRAJTE NAS SAMO RESNI …. EDO S.P.

KONTAKT ŠTEVILKA 051-895-985 EDIS MERDANOVIČ
01-425-31-61 EDIS MERDANOVIČ

Pozdravljeni ,javljam se na Vas oglas da rabite pomoc za ciscenje Vasi mam.Sem iz Siske-Ljubljana.Lahko me poklicete ili mi pustite vaso te.stevilko.Moja tel.st.je 070 474 388.Lep pozdrav.

[/quote][/quote]

Pozdravljeni ,javljam se na Vas oglas da rabite pomoc za ciscenje Vasi mam.Sem iz Siske-Ljubljana.Lahko me poklicete ili mi pustite vaso te.stevilko.Moja tel.st.je 070 474 388.Lep pozdrav.[/quote]

Ti si se pa ene tri leta prepozno javila. Poglej datum oglasa.

Spoštovani,
prosim vas, da pokličete na 031 796 092.
V naprej hvala in lep pozdrav!
Miša

Pozdravljeni!

Iščem popoldansko delo na domu za čiščenje, morda varstvo otrok, ter prevoze v okolici Krškega,Sevnice, Brežic. Kontakt: [email protected]

Sem Adrijana , in sem zaiteresirana za ponudbo katero ste poslali na portal. Moja telefonska številka je 051 245-206. V kolikor še potrrebujete pomoč me pokičite.

Lep pozdrav Adrijana

ime mi je sanela cena na uru je 6 eura in je vse uracunato zivim na rudniku kontakt je 070736668

Na območju Ljubljane vam med tednom v dopoldanskem času pospravim/počistim stanovanje, po želji kaj dobrega skuham in poskrbim za hišne ljubljenčke. Stara sem 26 let, zanesljiva, natančna in poštena. Urna postavka 7€.
V primeru zanimanja, mi prosim pišite na e-mail: [email protected]

Lep pozdrav, Urša.

sen trenutno nezaposlena in sem pripravljena pomagati v gospodinjstvu, nujno rabim delo.
moj tel. 041/754 989

V kolikor rabite pomoč na domu, čiščenje,…sem pripravljen pomagati. Če me želite kontaktirati mi pošljite e-mail na: [email protected]

čiščenje stanjovanja iščem,lahko tudi likanje in kuhanje,CELJE IN OKOLICA.LAHKO TUDI VELENJE.
KONTAKTNA ŠT.O41512687

čiščenje stanjovanja iščem,lahko tudi likanje.urna postavka 6€.Samo Ljubljana.kontakt [email protected]

Iščem resno gospo za redno čiščenje stanovanja v hiši, okoli 85 m2 v dopoldanskem času – menjava posteljnine, sesanje, brisanje prahu, pomivanje tal, čiščenje kopalnice, uporaba naših čistil in pripomočkov.
Prosim da sporočite vaše kontaktne podatke ter ceno.

New Report

Close