Najdi forum

Čiščenje stanovanja iščem

Potrebujete zanesljivo,odgovorno ter natancno zensko za ciscenje hise ali poslovnega objekta,urna postavka v Ljubljani od 6 do 9 eur,poklicite in se prepricajte,hvala lp

Pozdravljeni če potrebujete pomoč pri čišcenje stanovanje ali hiše me pokliče sem zanisliva,hitra in natančna.Okolica ŠKOFJA LOKA IN KRANJ.Pokličite in se prepričajte na tel:064-113-558

spostovana gospa jas bi delala to kaj vi ponujate lahko me poklicete pa se zmeniva za ceno od 8 do 10 euro na uro sem pridna resna in postena imam iskusnje s ciscenje 031606274 beti

Pozdravljeni,javljam se na vas oglas za ciscenje pod Smarno goro,lahko ob petkih,imam ze 4 stranke ki mi zaupajo in so zelo zadovoljne,ce zelite poklicite 040490160,drugo je stvar dogovora,hvala lp

Da je oglas iz leta 2011!

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čistiti ljubljanska regija.na telefonsko številko.051-227-776

Če potrebujete pomoč pri čiščenju in pospravljanju vašega stanovanja ali hiše ,vam z veseljem priskočim na pomoč. Sem zaneslijiva,poštena,pridna in natančna.Telefonska številka 040 352 810.

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija,na telefonsko številko-051-227-776

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija na telefonsko številko,051-227-776

Iščem delo na lokaciji Šentjur – Celje z okolico, lahko čiščenje, likanje, pomoč na domu,… Moja tel. št. 031 491 137, samo resne ponudbe.

Iščemo zanesljivo gospo, ki bi bila pripravljena nekajkrat mesečno čistiti večjo hišo v bližini Krškega. Zainteresirane se prosim oglasite na tgale31@gmail.com

Ponujamo čiščenje stanovanja, likanje, pranje, kuhanje – CELOTEN SERVIS v okolici Ljubljanskega barja….morost….prilagodim se vsaki stranki, cena poštena po dogovoru…..pokličite za test…..031-670-762

lepo pozdravljeni! sem 17 letna dijakinja Srednje zdravstvene šole v Mariboru, nudim pomoč na domu- čiščenje,likanje, pospravljanje..
kontakt doroteja.sonickii@gmail.com ali na telefonsko številko 041/293 219
cena po dogovoru.

pozdravljeni.trenutno sem brez službe in iščem delo.pospravljanje,likanje,kuhanje,pomoč strejšim.. sem iz Maribora.imam lasten prevoz.
kontakt: 070 288 866
lep pozdrav

Pozdravljeni
Sem fan iz vasi star 45 let brezposelen.Če sami ne zmorete ali nimate časa za ureditev okolice hiše vrta vam z veseljem priskočim na pomoč.Za vas prekopljem vrt pokosim travo obrežem grmovnice in postorim manjša vzdrževalna dela okoli hiše in v njej imam kar nekaj orodja in znanja.moj kontakt ferjancic.miran@gmail.com
lep pozdav

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje ljubljanska regija na telefonsko številko-051-227-776

Pozdravljeni !

Potrebujem delo , čiščenje stanovanj okilica Šentjur – Celje Hvala

070364363

išćem kakšno hišo ali stanovanje za čišćenje dolenska regija na telefonsko stevilko, 070 254 770 hvala!

Najhitreje lahko dobiš ponudbe na primerjam.si. Oddaš povpraševanje in ti oni na mail pošljejo ponudbe čistilk. Če ti je kakšna ponudba všeč, pa se sama zmeniš z njimi:
Ponudbe čistilnih servisov

New Report

Close