ciscenje stanovanja in likanje
ANTIKA_2
Poznam gospo,ki hodi tudi k meni.Je malo starejša,urejena in izjemno vredna zaupanja,urno postavko za čiščenje ima 8,za likanje in čiščenje oken pa 10 eur.Je pedantna in hitra.Vnekaj urah naredi zelo veliko.V kolikor te zanima ti pošiljam njeno št.041986120
Sigurno boš z njo zadovoljna,le ne vem ali je še prosta,ker jo kar veliko kličejo.
Veliko sreče in lep pozdrav!
KataKatarina
Dober dan!
Sem izredna študentka in imam zelo veliko izkušenj s pospravljanjem in likanje. Za reference bi vam lahko dala kontaktne številke od tistih pri katerih delam, vendar lahko rečem da so vsi zelo zadovoljni. Povsod imam tudi svoje ključe da pridem in grem ko stranke ni doma.
Moja urna postavka je 7e in bi bila zelo vesela da bi me kontaktirali na :tejcica.kiss gmail.com da bi se zmenili da sestanek.
Lep pozdrav in upam da me kontaktirate !
Pri tistih, kjer čistim, so se prepričali v mojo poštenost in zaupanja vredno osebo. Tudi meni ljudje pustijo ključe, da pridem ko jih ni doma in pospravim celo stanovanje v skladu z njihovim naročilom in dogovorom. Imam še proste kapacitete tudi v dopoldanskem času. Se priporočam, sem zanesljiva in natančna.
Prav tako se lahko javi matija 51.
mojtel. 041 696520
Lahko enako rečem kot “očistim natančno”, tako da žal ne morete posploševati na vse ljudi ki čistijo, da zavlačujejo. Meni je lažje tako računati, ker povsod kjer delam je enkerat več za naresti drugič manj in delam vedno po istem vrstnem redu in že vem koliko časa mi vzame povprećno stanovanje in to je recimo okoli 5 ur z likanjem in pospravljanjem, vendar je potem čisto odvisno kaj stranka želi.
Lahko se tudi meni javite gospod “matija 51”
Moja številka je 040 466 262
Imam dolgoletne izkusnje. Likam na vašem domu. Sem zanesljiva, pridna, zaupanja vredna. Urna postavka 8€. Kontakt: [email protected]