čiščenje radiatorjev
…zato pa za noben denar nisem hotela v hiši radiatorjev!!!
Ja to je muka neznosna. Ko smo bili v najemu v enem stanovanju, so bili taki radatorji, da se ni dalo nič odšrafuat, hkrati pa tako zaprti, da iz notranjih reber nisi mogel popolnoma nič očistit, ker nisi prišel blizu. Mogoče bi kak parni čistilec kaj spihal ven, al pa kak kompresor!!! Gospodinja in cunja nista mogli nič. K sreči smo bili prvi v tistem stanovanju, ampak kolk praha se je v petih letih nabralo!!! Ni za govort.
Evo, tvoje pisanje me je spodbudilo, da sem malo pobrskala po netu – dobiš eno fajn zadevo v Merkurju (jaz bom šla ta teden kupit), stane 10,00 €.
Še link:
Evo, tvoje pisanje me je spodbudilo, da sem malo pobrskala po netu – dobiš eno fajn zadevo v Merkurju (jaz bom šla ta teden kupit), stane 10,00 €.
Še link:
Hvala.
Bom tud jaz nabavila, pa da vidim, če bo šlo v tiste reže na radiatorju.
vlažno brisačo vtakneš zgoraj v reže in vodiš čeznje, potem pa sama dol pade, ko jo je že večina noter, s seboj pa potegne mačke. ne gre vse, gre pa veliko. parkrat ponoviš. lahko tudi z večjo brisačo, ki pogleda spodaj ven, ko jo zgoraj še držiš, pa če ti še kdo pomaga, mogoče celo še kaj več ven dobiš.