Najdi forum

Čiščenje obraza

Zanima me, kateri gel (oz. sredstvo) za čiščenje kože na obrazu kaj uporabljate oz.katerega priporočate? Imam bolj mešano oz. mastno kožo, tu in tam kakšen mozolj, a kljub temu bi kakšno bolj blago sredstvo, ne tistih agresivnih, ki so prav proti mozoljem, ampak kak običajen gel za čiščenje, samo ne vem, katero znamko!
Do zdaj sem uporabljala npr. od Schellerja (z morskimi algami), pa Rosalov gel, slišala pa sem, da bi naj nek Garnier Pure bil vredu (ali Sinergie ali kaj že?) – ima kdo izkušnje s tem?

In čisto tako iz firbca me zanima, ali tudi fantje uporabljate kakšno tovrstno nego za obraz ali samo me, ženske? 🙂

Jaz imam mozolje, pa uporabljam skinstar komplet. mi je žal, da sem začel uporablat, ker sem mel prej tu pa tam kak mozolj, zdaj pa ko sem začel to uporablat so mi ful izbruhnili, bno saj to je proces čiščenja kože in ko bodo zginili, jih bo pol (upam no) ful redko. zdaj je vse ven butnilo kaj je blo.
zdaj ne smem odnehat, je kar je & zdržat do konca.
ej ne vem maja jaz sm svoj problem bol predstavo kot pa tebi pomagal, no povedal sem pa kak je s tem.

lp

Definitivno Clerasil…je the best…vsaj men…imam sicer redko probleme s kožo, sam ko pa pridejo, pa mi C. sigurno pomaga….

by l.

Ne vem, dragunov, jaz sem tudi enkrat poskusila ta tester Skinstar in moram rečt, da mi sploh ni ustrezal, tudi so se mi kar pojavili mozoljčki (majhni), mislim da bolj kot neka alergija na to, kot pa da bi se kaj čistilo (no, uporabila sem tester od tiste tonirane kreme, ki obenem prekriva in zdravi (naj bi zdravila) mozolje, pa mi ni bila všeč.

Pa še en nasvet za tiste, ki imate nasplošno probleme s kožo – pri meni se je zelo obnesel: koža se mi je precej izboljšala, ko sem prenehala z vsemi temi kemikalijami, kremami,… (dobro, očistiti jo je že treba vsaj enkrat na dan, zato sprašujem za gel) in sem začela s pitjem kvasa, ki je ful zdrav za kožo- sem mislila, da je to samo tako, govorica, ampak je res – ful pomaga, poskusite (pa še dobro je, vsaj meni!)

Definitivno kozmetika AFRODITA; čeprav je slovenska znamka kozmetike je vrhunske kvalitete in cene so O.K. Za čiščenje uporabljam ćistilni gel karotin A, za vse vrste kože, potem še vlažilni tonik karotin A, za vse vrste kože.
Mleko za telo je tudi najboljše, imam mandeljevo mleko za telo, ki hrani in neguje in aloe vera mleko za telo- ta vlaži in neguje; da hladen občutek (dobro za posončenju). Res kot da bi delala reklamo za afrodito, ampak res ima super izdelke!!

ANA

predlagam VITASKIN od Krke Kozmetika…najprej si očistiš obraz s kumaričnim mlekom, nato pa še s Tonicom…

jest mam Eucerin tonik za nečisto kožo.dobiš v lekarni, fina stvarca.

hey maja! mene pa zanima tale stvarca s kvasom—piješ ga? kako? mi lohk zaupaš recept ker bi jaz tudi rada probala! kaj pa če ga vsak dan malo poješ—je tudi kakšen učinek? hvala!

zanimivo 🙂
jaz sm danes tud jedo kvas. sam jaz za proti izpadanju las 🙂

lp

Ja, mislim, da ga lahko tudi ješ (eni ga jedo kar tako, ko kaj pečejo, ker jim je dober) – v glavnem, vseeno, kako ga zaužiješ, samo da ga – dobi se tudi v tabletah, ali pa kot nek suh pivski kvas, a mislim, da je najboljše kar naredit napitek iz svežega, tako jaz delam: dobi se v trgovinah v majhnih zavitkih (40g, se mi zdi), in dam v kozarec malo bolj tople vode (2 dcl) eno četrtino tega zavitka, tako da imam enega za 4 krat, in dodam dve žlički sladkorja (sama pač uporabljam rjavega, lahko pa tudi belega seveda), a sladkor moraš dodati, saj sicer ne zavre – no, to potem dobro zmešaš in počakaš kakih 10, 15 minut, da začne vreti (torej da se na vrhu naredi taka penica, npr. pol cm, no, saj ni pomembno, koliko, vglavnem , da zavre in se začne penit) in potem to spiješ.Fajn je, če piješ malo po malo, po požirkih, da se sproti absorbira, lahko pa tudi naenkrat. Ima pa tak zelo prijeten okus, ko zavre, kot da je rahlo gazirano, zaradi sladkorja pa je tudi fajn sladko, s prijetnim okusom po kvasu, poskusi!
Sama sem že precej slišala in brala o njegovih pozitivnih učinkih, razen tega, da je zelo dober za kožo, je baje tudi enemu gospodu popolnoma pozdravil hrbrtenico (ta gospod je sam pisal o tem v eni zdravstveni reviji), da je bil že tako bolan, da so ga zdravniki “odpisali” (na hrbtenici), potem pa si je v pol leta hrbtenico popolnoma pozdravil, recept pa je dobil od nekega znanca s podobnimi težavami, ki si je prav tako pozdravil hrbtenico s tem. Tako da je kvas za več stvari, ne le za kožo, menda čisti kri ali kaj (torej čisti organizem, kožo itd. od znotraj!) in človek res dobi motivacijo za to ,ko enkrat vse to sliši in prebere, in pa, kot pravim, kar zadeva kožo, sem se tudi sama prepričala o res pozitivnih učinkih, tako da toplo priporočam!
Lp, Maja

maja najlepša hvala! bom tudi sama poizkusila!

jz sem zelo zadovoljna z kolekcijo Loreal Pure Zone.Mam vse 3 korake plus masko.Mi je pomagalo,ucinki so bili vidni po kaksnih 3 dneh morda.Skinstar je pa samo sranje,ke mene je ful pekl,ko sm ga mela in nasploh je bla koza slabsa.Tega rajsi ne kupujte!pozdrav

Ej pupa, a praviš, da je skinstar za nič, ja najbrž maš prav, kaj praviš ,ali naj preneham s to terapijo?ker men se zdi, da mam vedno več, ne vedno manj. a je tisti loreal paket tud proti mozoljem ?
lp

maja, kolikokrat pa ti to pijačko iz kvasa piješ?

enkrat na dan!
lp

Ja sej ravno pri mozoljih je men najbolj pomagal.Ce po pravic povem,nevem ce mi je kej matiral,cisto mozno sicer…kremo uporabljam sicer ze kaksnih 10 dni,celotno kolekcijo pa sele 3 dni,tako da se bodo tu rezultati verjetno se pokazali.Ampak pri mozoljih pa ful pomaga.Ti pa priporocam pol kr celo kolekcijo,ampak je kar drago.Drugace pa si kupi samo kremo:step 3

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close