Najdi forum

ČIŠČENJE NA DOMU

če še potrebujete pomoč me pokličite na 068 121 525

Redna tedenska čiščenja Ljubljana z bližnjo okolico. Več info na [email protected]

Pozdravljeni.

Mlada družina iz Škofje Loke iščemo pomoč v gospodinjstvu, predvsem čiščenje 1x tedensko (sesanje, čiščenje tal, kopalnica, občasno pa tudi čiščenje kuhinjskih elementov, oken). Stanovanje je veliko 100 km2.
Prosim za kontakte na ZS.

Lp, m

Pozdravljena,
Lahko me kontaktirate na 031894017.

Iščem čiščenje na domu!

Iščem osebo, ki bi 1x na teden čištila stanovanje 45m2 v Mariboru.
Osnovno čiščenje brez kakršnega likanja,pranja,okna..
Ne morem nuditi sesalca, zato iščem osebo, ki aparature prinese zraven, za čistila je poskrbljeno.

Če kdo za koga ve ali priporoča prosim za sporočilce:)

pozdravljeni…jaz sem zainteresirana za ciscenje vaseg stanovanja sem iz Maribora,ce rabite resnu cistilku lahko me poklicetee na telefonsko stevilku 070365142.lep pozz

pozdravljeni.jaz sem cistilka iz Maribora in sem zainteresirana za ciscenje vaseg stanovanja.ce rabite resnu cistilku lakho poklicete na telefonsku stevilku 070365124

Pozdravljeni,

zasledila sem oglas, da iščete pomoč v gospodinjstvu, Izkušnje imam, sem izredno natančna..mogoče je edini problem ali pač ne, da delam brez računa, če je to pogoj, potem žal ne uspemo sodelovati.

Če pa bi se vseeno odločili, sem na razpolago vse dni v tednu, razen ob četrtkih že sodelujem z mlado družinico iz Ljubljane, ki prav tako potrebuje pomoč, kot vi.

lahko se mi javite z več informacijami na moj mail

[email protected]

Delo z vrednotnico, torej prejmete račun.

[email protected]

Pozdravljeni, nudim natančno in zelo kakovostno čiščenje na domu na območju Ljubljane ali bližnje okolice. Imam 30 let in sem trenutno v prehodnem obdobju iskanja nove zaposlitve, sem zanesljiva in poštena. Dodana vrednost pri čiščenju je, da sem dobra kuharica, spoznam se na zdravo prehrano, zelišča, začimbe, zato vam lahko na pomoč priskočim tudi tu, če bi želeli. Prosim, pišite mi na mail naslov: [email protected] , kjer se dogovorimo za sodelovanje. Hvala in lep pozdrav! Pika

če bi mogoče kdo rabil da bi se na domu ka ocistlo ali bilo kaj me naj poklice 051788360…samo v poljčanah ker izoita pa ni nazalost..

Sva zanesljivi,natančni in hitri mamici,ki iščeva delo pretežno v dop. času.Nudiva čiščenje domov v okolici Maribora.Prav tako pa nama ni problem uredit okolico hiše,pokosit travo,skočit po nakup v trgovino,vas spremljat (zapeljat) do zdravnika,frizerja,… skratka sva prilagodljivi.
Za več informacij pokličite na 040 750-286 Lep pozdrav

nudim čiščenje na domu v okolici ljubljana rudnik
[email protected]
lp

Iščem zanesljivo osebo za čiščenje stanovanja v okolici Škofje Loke. 3-4 ure tedensko.

Preporocam , cistilni servis RISS
031 894 017 gospa Sladjana
Lp Vanda

Pozdravljeni,

Če še niste našli prave osebe me lahko kontaktirate. Imam več letne izkušnje s čiščenjem, trenutno pomagam v hotelu.
Urna postavka je 5 eur na uro.

Če želite me lahko kontaktirate na [email protected]

Lp uršula.

Iscem zensko za pomoc pri ciscenju 3x na teden v okolici maribora. Ce mi zaupate telefon vas poklicem .

sem zainteresirana za ciscenje lahko me poklicete na telefonsko st.070365142

Pozdravljeni..zasledila sem vas oglas za čiščenje..sem iz Maribora..lahko me poklicete na 070189244

Sem zainteresirana,lahko me poklicete 070792337.lp

New Report

Close