ČIŠČENJE NA DOMU
Redna tedenska čiščenja Ljubljana z bližnjo okolico. Več info na [email protected]
Pozdravljeni,
zasledila sem oglas, da iščete pomoč v gospodinjstvu, Izkušnje imam, sem izredno natančna..mogoče je edini problem ali pač ne, da delam brez računa, če je to pogoj, potem žal ne uspemo sodelovati.
Če pa bi se vseeno odločili, sem na razpolago vse dni v tednu, razen ob četrtkih že sodelujem z mlado družinico iz Ljubljane, ki prav tako potrebuje pomoč, kot vi.
lahko se mi javite z več informacijami na moj mail
Delo z vrednotnico, torej prejmete račun.
Pozdravljeni, nudim natančno in zelo kakovostno čiščenje na domu na območju Ljubljane ali bližnje okolice. Imam 30 let in sem trenutno v prehodnem obdobju iskanja nove zaposlitve, sem zanesljiva in poštena. Dodana vrednost pri čiščenju je, da sem dobra kuharica, spoznam se na zdravo prehrano, zelišča, začimbe, zato vam lahko na pomoč priskočim tudi tu, če bi želeli. Prosim, pišite mi na mail naslov: [email protected] , kjer se dogovorimo za sodelovanje. Hvala in lep pozdrav! Pika
Sva zanesljivi,natančni in hitri mamici,ki iščeva delo pretežno v dop. času.Nudiva čiščenje domov v okolici Maribora.Prav tako pa nama ni problem uredit okolico hiše,pokosit travo,skočit po nakup v trgovino,vas spremljat (zapeljat) do zdravnika,frizerja,… skratka sva prilagodljivi.
Za več informacij pokličite na 040 750-286 Lep pozdrav
nudim čiščenje na domu v okolici ljubljana rudnik
[email protected]
lp
Pozdravljeni,
Če še niste našli prave osebe me lahko kontaktirate. Imam več letne izkušnje s čiščenjem, trenutno pomagam v hotelu.
Urna postavka je 5 eur na uro.
Če želite me lahko kontaktirate na [email protected]
Lp uršula.