Najdi forum

ČIŠČENJE NA DOMU

Zdravo

Pozdravljeni nudim vam čiščenje na domu in orejanje okolice okoli hiše ter vse kaj se tiče z gospodinstva. Sem zelo natančna in vestno opravim delo kakor se dogovorimo.

Nudim čiščenje v okolici Maribora ter Šentilja.

Konrtakt gmail: [email protected] ali na tel: 051 6840285

Zdravo

Pozdravljeni nudim vam čiščenje na domu in orejanje okolice okoli hiše ter vse kaj se tiče z gospodinstva. Sem zelo natančna in vestno opravim delo kakor se dogovorimo.

Nudim čiščenje v okolici Maribora ter Šentilja.

Konrtakt gmail: [email protected] ali na tel: 051 684 285

Če potrebujete pomoč pri čiščenju in pospravljanju vašega stanovanja,hiše ali pisarne v Mariboru ali v okolici vam z veseljem priskočim na pomoč.Sem zanesljiva,poštena,pridna in natančna.Cena po dogovoru.
Telefonska številka 070 248 646.

Pozdravljeni!
Nudim vam čiščenje na domu, sem nezaposlena in bi potrebovala denar.
Sem vestna, odgovorna in seveda natančna.
Moja min. urna postavka je 6 evrov na uro.
Kontaktna številka: 041326609

Sem Polona stara 40 let doma v okolici Maribora .Nudim čiščenje ,likanje in ostala hišna opravila ,sem zanesljiva in natančna in poštena ter delo zele dobro poznam in ga tudi dobro naredim. Delo lahko opravljam v Mariboru ali okolice Maribora ce me pa potrebujete tudi drugje naokoli mi pa tud ne bo problem.
Če potrebujete pomoč me lahko pokličete na 051 684 285!!

lp.Polona

Nudim čiščenje na domu in ostala hišna opravila v Ljubljani in njeni okolici.
Sem vestna, natančna, pozitivna in poštena oseba. Z veseljem se odzovem, če me potrebujete:)

Dosegljiva sem na telefon: 051 203 584

Lep pozdrav,
Majda

Če potrebujete redno ali občasno pomoč pri pospravljanju hiše/stanovanja sem prava oseba za vas. Lahko tudi likam.

Z več letnimi izkušnjami in priporočili sem Vam pripravljena priskočiti na pomoč v Novem mestu (in okolici, kot Trebnje, Krško,..). Sem zelo natančna, vestna in hitra.

Več informacij na 040 360 227.

Lep pozdrav.

Ali delate v mariboru

Leo pozdravljeni. če potrebujete čiščenje v mb pustite nek kontakt. hvala in lep dan

Nudim čiščenje in likanje na domu.

sem pridna punca isčem delo. za čiščenje na domu. imam izkušnje. cena po dogovoru. če vas zanima pokliči 070-494-573

Zdravo!!

Iščem službo okolica Maribora ( čistilka, pomočnica v kuhinji, pomivalka posode, bilokaj ), če kdo kaj rabi me naj prosim kontaktira na telefonsko stevilko: 051 684 285 …. čistim pa tudi po domovih okolica Maribora če rabi kdo da mu počistim bilokaj ali kaj postorim me naj kontaktira na mojo telefonsko številko in se lahko dogovorimo…

lp.Polona

Iščemo osebo za občasno čiščenje manjše garsonjere v Trnovem- Ljubljana.

Čiščenje bi potrebovali ob sobotah ali nedeljah, povprečno 2-3x mesečno. Delo izgleda v obliki preoblačenje postelje, sesanje, umivanje kopalnice in tal, kar vzame cca uro in pol.

Plačilo po dogovoru.
Kontaktirate me lahko na [email protected]

Hvala in lep pozdrav

Sem urejena in delovna. Imam več let izkušenj s čiščenjem. V kolikor bi radi imeli natančno počiščen dom me lahko kontaktirate na tel. št. 040459242.

Rebeka

Iščem zanesljivo gospo za čiščenje stanovanja po dogovoru (2-3 x na mesec).
Kontak ZS

Pozdravljena!

Zanimam se za čiščenje vašega stanovanja.

Če je delo še aktualno me pokličite na 068 121 525

Skofja Loka
Zanima me vasa ponudba. Zanima me urna postavka?
Lep pozdrav

Pozdravljeni,

Iščem pomoč pri čiščenju in pospravljanju stanovanja v Ljubljani.
Kontakt: 068/617-530

LP

Če potrebujete pomoč pri čiščenju in pospravljanju vašega stanovanja,hiše v Mariboru vam z veseljem priskočim na pomoč.Sem zanesljiva,poštena,pridna in natančna.Cena po dogovoru.
Lahko me poklicete na tel.st.070365142

ce potrebujete ciscenje in pospravljanje stanovanja in hise.vam z veseljem priskocim v pomoc.sem hitra in natancna.cena po dogovoru.lahko me poklicete na telfonsku stevilku 070365142 ali na email [email protected]

New Report

Close