ČIŠČENJE NA DOMU
Zdravo
Pozdravljeni nudim vam čiščenje na domu in orejanje okolice okoli hiše ter vse kaj se tiče z gospodinstva. Sem zelo natančna in vestno opravim delo kakor se dogovorimo.
Nudim čiščenje v okolici Maribora ter Šentilja.
Konrtakt gmail: [email protected] ali na tel: 051 6840285
Zdravo
Pozdravljeni nudim vam čiščenje na domu in orejanje okolice okoli hiše ter vse kaj se tiče z gospodinstva. Sem zelo natančna in vestno opravim delo kakor se dogovorimo.
Nudim čiščenje v okolici Maribora ter Šentilja.
Konrtakt gmail: [email protected] ali na tel: 051 684 285
Sem Polona stara 40 let doma v okolici Maribora .Nudim čiščenje ,likanje in ostala hišna opravila ,sem zanesljiva in natančna in poštena ter delo zele dobro poznam in ga tudi dobro naredim. Delo lahko opravljam v Mariboru ali okolice Maribora ce me pa potrebujete tudi drugje naokoli mi pa tud ne bo problem.
Če potrebujete pomoč me lahko pokličete na 051 684 285!!
lp.Polona
Če potrebujete redno ali občasno pomoč pri pospravljanju hiše/stanovanja sem prava oseba za vas. Lahko tudi likam.
Z več letnimi izkušnjami in priporočili sem Vam pripravljena priskočiti na pomoč v Novem mestu (in okolici, kot Trebnje, Krško,..). Sem zelo natančna, vestna in hitra.
Več informacij na 040 360 227.
Lep pozdrav.
Zdravo!!
Iščem službo okolica Maribora ( čistilka, pomočnica v kuhinji, pomivalka posode, bilokaj ), če kdo kaj rabi me naj prosim kontaktira na telefonsko stevilko: 051 684 285 …. čistim pa tudi po domovih okolica Maribora če rabi kdo da mu počistim bilokaj ali kaj postorim me naj kontaktira na mojo telefonsko številko in se lahko dogovorimo…
lp.Polona
Iščemo osebo za občasno čiščenje manjše garsonjere v Trnovem- Ljubljana.
Čiščenje bi potrebovali ob sobotah ali nedeljah, povprečno 2-3x mesečno. Delo izgleda v obliki preoblačenje postelje, sesanje, umivanje kopalnice in tal, kar vzame cca uro in pol.
Plačilo po dogovoru.
Kontaktirate me lahko na [email protected]
Hvala in lep pozdrav
ce potrebujete ciscenje in pospravljanje stanovanja in hise.vam z veseljem priskocim v pomoc.sem hitra in natancna.cena po dogovoru.lahko me poklicete na telfonsku stevilku 070365142 ali na email [email protected]