Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? čiščenje, likanje Kamnik, Domžale, Ljubljana

čiščenje, likanje Kamnik, Domžale, Ljubljana

Pozdravljeni!

Nudim čiščenje, likanje,.. na območju Domžal, Kamnika in Ljubljane.

Delam preko lastnega s.p.

Info 041 979 960

Marina Piskar MI JA s.p.
Špitalič 2, 1221 Motnik

Nudim čiščenej ter likanje lahko tudi pomoč starejšim na domu. 041 740 059

Pozdravljeni,

zanima me cena?
Ali opravljate delo v dop. času?

Hvala in lp,

Nudim čiščenje, likanje na domu. Imam kar nekaj izkušenj. Sem iz Kamnika in imam lasten prevoz.

Rebeka 040459242

Pozdravljeni,

iščem zanesljivo, pošteno, natančno in urejeno osebo (gospo) za gospodinjsko pomoč na domu. Delo bi obsegalo čiščenje manjše hiše (cca. 100 m2):
– brisanje prahu
– temeljito sesanje in pomivanje tal
– temeljito pomivanje kopalnice (umivalnik in kad), ter odstranjevanje vodnega kamna (1 kopalnica cca. 15m2) (1x mesečno tudi ploščice po steni in brisanje prahu po policah)
– čiščenje kuhinjskih omaric zunaj (1x mesecno oz. po potrebi tudi znotraj in čiščenje hladilnika)
– zunaj: pomivanje stopnic (3 stopnice) – po potrebi tudi pomivanje balkona in pometanje terase
– brisanje okenskih polic
– čiščenje sanitarij (2x)

ter tudi likanje (cca. 2-3 stroje na teden)

na lokaciji Domžale, za mamo, ki dela več ne zmore, 1x tedensko (najraje ob četrtkih ali petkih dopoldan), za dodatna čiščenja (okna, zavese, balkon, terasa, brisanje prahu z lustrov, generalna…) približno 1x mesečno oz. po sprotnem dogovoru.
Če ste zainteresirani, mi prosim sporočite v zasebno sporočilo vašo ceno na mesec (se pravi 4 mesečne obiske, od tega enkrat bolj generalno) ter kontakt. Hvala in lp

Pozdravljeni, al še iščete osebo za čišćenje hiše?
Jaz sem zainteresirana. Moja tel številka je 070482164. Prijateljica in ja čistimo hiše in stanovanja
Lp

Pozdravljeni, al še iščete osebo za čišćenje hiše?
Jaz sem zainteresirana. Moja tel številka je 070482164. Prijateljica in ja čistimo hiše in stanovanja
Lp

New Report

Close