Čiščenje ledvic
Pozdravljeni!
A mogoče kdo pozna postopek, kako si lahko sam očistiš ledvica.
Vem samo to, da moraš nekaj spit.
Neko mešanico si pripraviš in jo spiješ zjutraj ob 6, nato ob 8. Zvečer popiješ olivno olje zmešano z grenivkinim (rdeča) sokom. 20 minut miruješ in nato se lahko giblješ dalje.
Ker je čiščenje intenzivno je najbolje, da si to narediš čez vikend.
To se počne le ob polni luni.
Prosila bi, če ve kdo, kaj popiti zjutraj.
Hvala in lep sončen pozdravček
tam piše, da greš vse sorte reči pol na blato :)) neki kamenčki in to…
verjetno je tle tako kot drugje, vsak pač po svoje :)) zadeva pač ni komplicirana, edino uno 2 dl olje je bolj bljak za spit, nisi lačen, v bistvu ti nč ne manjka in če si nekaj dobrega narediš s tem, je to čist ok, pred prvim “odhodom” na blato ni nobenega napenjanja in tam piše, da je treba bit naslednji dan kao doma in to, samo jaz sem popoldne že veselo badminton igrala. aja, kakala normalno, edino kar je bilo je bilo pač olivno olje (zelene barve) v kepah. upam, da sem bla dost nazorna.
papa
aleksandra
Mislim, da zdaj tu govorite o dveh različnih čistilnih kurah. Tale z olivnim oljem je za čiščenje jeter (v bistvu gre za cel proces z grenko soljo, olivnim oljem in sokom grenivk natančno določeno koliko in kdaj).
Za ledvica pa še nisem zasledila kakšne čisto posebne kure – mislim da je res najbojše čim več tekočine – vode ali kak ustrezen čaj, ki je dober za čiščenje ledvic.
Seveda je vsako čiščenje zelo dobra in pametna reč, ampak ta kura ni za ledvica, samo to mislim rečt. Ker izi poudarja, da rabi za ledvica. Saj se verjetno zraven tudi ledvica malo spucajo, ampak v glavnem pa se jetra spucajo odvečnega žolča in druge nakopičene nesnage – to so tiste zelene kuglce, o katerih pišeš v prejšnjem postu.
Je pa vsekakor pohvale vredno, da si se tega lotila – jaz tudi počasi načrtujem… Pa še ne vem točno kam to kuro časovno vtaknit glede na tisti drugi del, ko se organizem začne pucat… 😉 Ampak slej ko prej pa bom, to sem pa že odločena.
Drugače pa več o tej “oljni” kuri in učinkih, če bi kdo rabil natančnejša navodila: