Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Čiščenje kavča iz mikrofibre

Čiščenje kavča iz mikrofibre

Doma imamo kavč iz mikrofibre v pariško modri barvi. Kljub temu,da imamo dva majhna otroka, kavča nimamo pregrnjenega (kot npr.moja soseda, mama,…), ker nam to ni všeč. Včasih se kaj polije, otroci umažejo ipd., kar pa nekako takoj spucamo s krpico in čisto vodo, tako, da ni prav očitnih madežev. Ker bi pa rada kavč sčistila kot se spodobi, komplet vse, vas prosim za kak nasvet, kako naj to naredim, da bo res lep čist. Aja, to bi vsekakor rada naredila zvečer, ko grejo otroci spat, če bi mi le uspelo.
Vnaprej vsem lepa hvala za pomoč pa lahko noč!

Za mikrofibro se kupi čistilo, pošpricaš, počakaš, da se posuši in z globinskim sesalcem posesaš. Lahko pa še bolj natančna navodila dobiš preko e pošte, če vprašanje nasloviš na kakšno čistilnico.

lahko noč

Jaz takšnega čistim že dobrih 10 let, vedno z vlažno – mokro krpo. Navadno si naredim kar Vanish peno za tepihe in jo s krpo (močno, za prah – mikrofibra) brišem po celotni površini. To naredim zvečer, da se čež noč posuši. Pazim toliko, da ga ne močim preveč.

Torej: blago čistilo in vlažna krpa

Srečno!

No, mi imamo pa bolj svetel kavč iz mikrofibre in ga nekako ne zmoremo več sami sčistiti.

Zanima me ali imate kakšen konkretne izkušnje s kakšnim podjetjem, ki opravlja taka čiščenja na domu.

Koga priporočate?

Smo pa iz Ljubljane.

Jaz bom poskusila danes z vlažno krpo in Justovim čistilom. Sem malo bolj natančno pregledala kavč in opažam, da se na nekaterih delih malo sveti-verjetno od maščobe (naslonjala), pa ne vem,če bo to zadostovalo. Uh,kako me moti!

Pozdravljeni,
zanima me s čim naj očistim madež od “flumastra” Giotto, tamala je namreč narisala sliko:)

V upanju na kakršen koli nasvet že v naprej hvala

New Report

Close