Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Čiščenje jeter in dojenje

Čiščenje jeter in dojenje

Pozdravljeni!

A bi vi priporočali čiščenje jeter med dojenjem? Namreč, pred nosečnostjo sem si kar nekajkrat prečistila jetra, sedaj pa je že cca leto in pol, ko si zaradi nosečnosti in dojenja nisem. In začenjam čutiti potrebo, da bi mi to dobro delo. 8-mesečni otrok sicer ni več polno dojen, se pa že zmeraj doji zelo veliko. Razmišljala sem nekje na začetku pomladi izvesti eno čiščenje.

Razmišljam nekako tako, da se bi tisti dan, ko se izvede čiščenje, verjetno res izločalo več stvari, vendar bi dolgoročni ugodni učinki čiščenja jeter prevagali tole???? A ima to smisel? Oz. ali bi vi priporočali čiščenje? Morda bi ta dan poskusila otroku dati več druge hrane ali ga hranit s načrpanim mlekom pred tem postopkom.

Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Med nosečnostjo in dojenjem je čiščenje jeter prepovedano! Izloči se preveč strupov, ki se nevtralizirajo več dni, tudi preko krvi in limfe.

Jetra lahko vzpodbujamo z grenkimi snovmi, kot je pegasti badelj, regrat, radič, grenčice …

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Pozdravljeni.

Iščem in ne najdem podatka, ali je uživanje pegastega badlja v času dojenja dovoljeno? (Imam tinkturo pegastega badlja).

Za čiščenje jeter vem, da to v tem času ni dovoljeno, nevem pa kako je z uživanjem badlja, kot podpora k prehrani.

lep pozdrav,

Nika

New Report

Close