Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Čiščenje črevesa z…

Čiščenje črevesa z…

Pred časom sem na TV(kanal A) gledala neko oddajo o nenavadnih boleznih, kjer so si vsi udeleženci oddaje čistili črevo z mešanico praženega česna, fiziološke raztopine in vode. Potem so dobili ven prave usedline.

Tudi sama želim sčistiti svoje črevo.

Morda pozna kdo ta recept za mešanico iz oddaje? Vesela bom, če mi ga zaupa. In če mi pove, koliko časa je potrebno to piti.

Če pa ima kdo kak drug nasvet za čiščenje črevesa, pa tud dobrodošel…

da

Tisto, kar si videla po TV, ni zdravo. Na tak način porušiš floro v črevesju, traja pa kar nekaj časa, da se zopet vzpostavi nazaj. sedaj so precej moderne terapije, kjer s curkom vode pod pritiskom napolnijo črevo. To je neka vrsta bolj grobega klistirja. Tudi to ni priporočljivo, ker se spet poruši flora v črevesju.

Najbolj naraven način, če se želiš očisti, je ta, ki ga uporabljajo bolniki, preden gredo na kolonoskopijo. En dan ne ješ nič, spiješ veliko količino Donata, pa čaja z neko soljo, uporabiš par svečk in je. Pojdi v lekarno in povej, da rabiš vse preparate za čiščenje pred kolonoskopijo. Tam bodo že vedeli, kaj potrebuješ.

Sicer pa ne pričakuj čudežnih učinkov, kot jih navajajo v tisti oddaji.

Za med. sestro: Flora je v vsakem primeru porušena, če se že nabirajo obloge na črevesju! Mislim da se vseeno s česnom ne naredi nobene škode, saj je znano NARAVNO zdravilo. Po mojem zdravstvo vse preveč rado predpisuje umetna sredstva, da slučajno farmacevtska industrija ne bi propadla in da bi imeli čimveč bolnikov. To je vaša politika.

Kar se tiče ostalega… dokler je človek še kolker tolk zdrav, naj si pomaga čimveč na naravne načine. Česen je pa itak super zadeva za marsikaj.

No, pa veselo čiščenje črevesja in sranje v plenico.

Pojdi na kolonhidroterapijo, kjer ti črevo očistijo strokovnjaki, ker na lastno pest ni lih najbolje se lotit tega dela.

No, pa veselo čiščenje črevesja in sranje v plenico.[/quote]

Neumneži se vtikajo v stvari o katerih pojma nimajo. Bodi raje tiho če si tako omejena da ne vidiš dlje od dveh metrov.

nimam nasveta kako precistiti crevo, ampak le svoje mnenje glede tega: ce si zdrava ima tvoje telo vse mehanizme da se precisti samo. ce tvoja prehrana vsebuje dovolj vlaknin pa se toliko bols. ne vem no, ampak jaz bi rekla, da ce se ze lotevas taksnih posegov, da se vsaj z zdravnikom prej pogovori, ceprav kot sem ze prej rekla, ce si zdrava itd, raj ne naredi take “sok terapije” svojemu telesu.

jaz si ga občasno čištim s rahlo slano vodo, lahko tudi s sodo bikarbono, oz kavo

Pojdi na spletno stran zivacenter.org in poglej pod “kolonik”, tam je vse razloženo glede tega. Sama sicer še nisem bila tam, ampak mislim, da škodit ne more (prej je doma lahko kaj narobe, če ne narediš vse tako kot je prav).

Najboljše je čiščenje z vlakninami. Edini proizvajalec je v Srbiji in sicer je to suha zelenjava, vsebuje pa 95 % vlaknin(ena žlica jih vsebuje toliko kot če bi pojedli 5 kg jabolk). Point pa je čiščenje naloženih oblog ob stenah črevesja.

Je možno ta proizvod kupiti tudi pri nas? Lahko poveš kako se mu reče?
Hvala!!!

Slučajno sem naletel na en par, ki je to stvar prodajal na enem štantu v okviru športnega dneva lani na Kodeljevem. Pokazala sta mi licenco, potrjeno od MZZ in menda sta edina uvoznika. Drago je pa ko pes. Mislim da sem dal za pol kile 40 eur če se ne motim. Bom doma pogledal za gsm od teh dveh in sporočim.

Ja prosim, ker me zelo zanima!

Sem našla na netu neko stran kjer ponujajo kolonhidroterapijo. To je nekje v mariboru-zdravstveni dom .Kar dobro vse skupaj izgleda.NEVEM ČE SE TUDI JAZ NEBI ODLOČILA TO POISKUSIT.Malo me je strah ampak mislim daje to odveč. Njihova stran: http://www.vitavitale.si/kolonhidroterapija.html

če koga zanima, 100% naravne vlaknine + dodani prebavni encimi v obliki kapsul (vzame se jih 4 na dan z večjo količino vode). zadeva je iz Amerike, naročiš lahko tu: http://getskinnyfromiris.sbcspecial.com/, naj vas ne zavede reklamiranje o hujšanju. to so čisto naravne vlaknine, ki obenem pomagajo tudi pri hujšanju…

Jaz bom pa tako povedala, že leta čiščenje črevesja opravim doma (z milnico in pomočjo tuša), vsekakor super zadeva tudi pred analnim seksom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close