Circadin
Pozdravljeni!
Danes mi je nekako ratalo priti na tale vaš forum in prebrati nekaj odgovorov. Lahko vam rečem samo HVALA za vaše odgovore in spodbudne besede.
Moje vprašanje je glede jemanja tablet Circadin. Pred letom in pol sem rodila mojega sončka 6 tednov prezgodaj. Ko se je njeno stanje stabiliziralo pri starosti 4 mesece – nič več non stop obiski zdravnikov in razni pregledi, sem si rekla superca…no čez nekaj dni sem jaz nehala spati in zdravniki so postavili diagnozo – poporodna depresija. Pol leta sej jemala tablete za pomiritev skupaj s Sanvalom. Po Sanvalu sem spala, vendar sem bila cel dan omotična, brez energije, zanič…Zdravnik mi je potem predlagal da zamenjava tablete na Circadin. Še zdaj jih občasno jemljem saj je moj spanec še vedno moten, še posebej ker moj sonček še vendo zelo malokrat prespi celo noč. Poleg tega pa sem začela nazaja s službo in je kar stresno. Vem, da je veliko v moji glavi, no vse, pa me vseeno zanima kaj menite o teh tabletah/hormonu.
ne jemljem jih redno, kakšen teden, da se stanej umiri, da začnem spati, potem neham. Preoblem je ve tem, da potem ponavadi moj sonček neha spati in je to tak začaran krog.
Bom pa poskusila zdaj tudi tablete Dominor namesto Sanvala!
Lep pozdrav in vse dobro!
Dominor sicer ni uspavalo kot Sanval, vendar pomaga pri kakovostnem spancu. Če je neurejeno oziroma moteno spanje posledica stresa, potem je Dominor zelo učinkovit. Ker pravite, da ste zdaj ponovno začeli s službo, kar je stresno, sem prepričana, da vam bo Dominor pomagal. Zaužijte ga približno 3 ure pred spanjem.
Želim vam čim hitrejše privajanje na nov ritem.