Čimveč homoseksualcev, bolje bo!
Zakaj?
Rezultati popisa prebivalstva 2002 kažejo, da je v Sloveniji več žensk kot moških (51 posto se mi zdi). Toda statistika zavaja. V letih od 0 pa do 55 prevladujejo moški, od 55 naprej pa šele ženske. Kar pomeni, da v letih, ko naj bi se parili, moškim primanjkuje žensk. Zaradi tega razloga jaz pravim, naj bo čimveč homoseksualcev med moškimi.
Vir:
http://www.stat.si/popis2002/si/rezultati/rezultati_red.asp?ter=SLO&st=4
Nad 85 let pa je žensk 3x toliko kot moških.
Živeli homoseksualci!
Sedaj pa res ne vem kaj bi ti hotela????
Popis prebivalstva…… potem statistika, ki laže in na koncu pa čim več homoseksualcev.
Popis je pač tak. Statistika tudi. Homoseksualcev bo pa toliko kolikor moških se bo odločilo da jih bolj vzburjajo moški.
LP
čimveč gejev bo več punc za mene ostalo !!
:))))))))
ja fantki ampak vsi boste na koncu pristali le z eno
Fajn, naj kar bo tako – se podpišem pod Robijev post 😉
Ah primanjkuje, nič jih ne primanjkuje. Mogoče pa na napačnih platzih gledaš? (fuzbal tekme, avtomehanične delavnice…) :)))
No sej s teorijo se čist strinjam :))
lp ajs
to z homoseksualci je nesmisel. vzemi v račun, da je par procentov žensk lezbik, da par procentov sovraži moške pa mislim da smo si v praksi enaki
Tema je brezvezna, gejev bo pa toliko, kot jih bo naredila narava ali kdorkoli ze, nihce se za spolno usmerjenost ne odloci.
lp
Zanimivo razmišljanje! Mogoče bi pa komu pomagalo k večji strpnosti – ampak zgolj kot tolažba!!! :o)
Ma kaj strpnost? Dol mi visi za homoseksualce sam da se drzijo zase tko kot vsi ostali ljudje. Ne pa da se kr naprej v ospredje rinejo in zahtevajo extra pravice kot da bi bili boljsi od drugih. Gay to, gay ono.. mislim.. a je tko tezko delat v okviru dejavnosti normalnih drustev? Po mojem ni tak problem nestrpnost do homoseksualcev kot pa nestrpnost do tega kar pocnejo – se borijo za neke pravice, ki jim ITAK pripadajo. Ce mene kdo kej vprasa so to ljudje k so mal cudni ampak nej zvijo tko kot vsi ostali pa ne bo problemov.
Ajd zdravo,
Bolek
Forum je zaprt za komentiranje.