Najdi forum

Pozdravljena,
imam problem ki se bo verjetno veliki večini zdel smešen.Gre za moj strah ki ga doživljam že ko samo pomislim na zobozdravnika.Sem mati 2 otrok in po prvem porodu so se mi zobje ki so bili pred tem čudoviti začeli nenormalno lomit-tako imam v ustih pravo katastrofo.Tako zelo bi si popravila vse to a kaj ko enostavno ne morem čez prag ambulante.Jezim se sama nase-a tako prekleto me je strah.Zanima me če je res da v Ljubljani na kliniki naredijo te stvari pod narkozo,a baje naj bi pacient pred tem obiskal psihiatra ki bi potrdil da je pač pacient do tega nekako upravičen??

Vedno bolj me vse to spravlja v obup,zato vas prosim, če mi lahko kako pomagate oz svetujete?

Hvala in lep pozdrav,J

SPoštovana neža1,

žal na Stomatološki kliniki popravljajo zobe v splošni anesteziji predvsem otrokom (posebne potrebe, zelo majhni otroci, otroci pred operacijami,…), odraslim pa ne oz. spet samo tistim, ki so zelo duševno oz. telesno prizadeti.
Svetujem vam, da poskušate premagati strah – tudi s pomočjo psihiatra, a predvsem v smislu zdravljenja strahu, predpiše pa vam lahko tudi primerno terapijo, ki vas bo pred obiskom zobozdravnika nekoliko sprostila in umirila.

New Report

Close