Najdi forum

Ciluit 40

Pozdrav!
Mene pa zanima ali res kaj deluje tisti gel Ciluit 40 (ali nekaj takega), ki ga predvajajo in tako zelo hvalijo na TV? Da ti v 40 minutah “pobere” maščobo na stegnih, trebuhu…
Zanima me ali ima kdo izkušnje s tem?
Hvala!

Novinka,

Saj vem na kateri izdelek misliš, ampak izkušenj z njim nimam, ker ga ni uporabljal nihče, ki bi ga osebno poznal. Moje mnenje, mogoče delam izdelku krivico pa je, da do trajne izgube maščobe s kremo ne more priti… ker v tako kratkem času se ne da izgubiti maščobe.

Morda pa deluje kako drugače, pa izhlapi skozi kožo dosti tekočine iz predela npr. stegen kamor se ta krema nanaša. Saj to da se obseg zmanjša, je morda res… ampak zato ker bi se znebili maščobe se mi zdi skoraj neverjetno, oz. v to ne verjamem. Lahko da se koža bolj kratkoročno bolj zategne oz. skrči.

Kaj pa vem, jaz v te reči ne verjamem… veš kar se sliši prelepo, da bi bilo res… ponavadi res je prelepo, da bi bilo res.

Lep pozdrav,
Goran

Draga Novinka!

Neka moja znanka je kupila ta gel Siluet 40 in je šla z njim h kozmetičarki, da ji ga je z masažo vtrla v predel stegen in trebuha. Rezultat po 1 uri: nič. Rezultat po parih dneh (kolikor naj bi gel še deloval): nič.
Mislim, da je vse skupaj lari-fari.

Tudi jaz ne verjamem temu.

In potem vidiš, ko si bivša miss, Janja Zupan na tiste svoje kosti nanese kremo in pravi, da je izgubila 4 cm. Ja, ja, sigurno.

Siluet 40 mogoče le pomaga komu, da izgubi kakšen cm, več pa sigurno ne.

Raje grem na Goranovo www stran in sama naredim vaje, ki ima opisane.
Hvala, Goran za tvoj trud.

Se strinjam s Soncnico!

Pohvala Goranu!

Jaz sem imela ciluit 40,pa nic ne pomaga.Bi bilo prelepo,ce bi bilo res 🙂
Pozdrave,Zvezda

New Report

Close