Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? cilest!

cilest!

Zanimajo me vasa mnenja in izkusnje ob jemanju tabletk cilest?hvala

Sama jih jemljem, nimam težav ne s kakšnim povečanjem telesne teže ali slabostjo, čeprav razmišljam, da bi prenehala jemati kontracepcijo, ker vedno bolj zgubljam zaupanje v kemijo, ki nam jo ponujajo farmacevtske družbe.

lala

Jaz sem ga jemala 3 mesece. Malo sem se zredila, zdelo pa se mi je da sem dobila tudi nekaj celulita-sem vprašal zdravnika, ča je zato kriv cilest, pa je rekel da čisto možno; samo da naj bi še bil cilest glede vpliva na maščobe dokaj ugoden ( ne povečuje telesne teže) Samo temu ne verjamem, ker vem iz izkušenj da je moja prijateljica ful shujšala odkar ga je prenehala jemati (ob enaki hrani).

Dober vecer,

Zanima me vpliv teh tabletk na psiho-fizicno stanje ?
Je 2.teden kar jemljem Cilest in se ne pocutim vec dobro.
Nimam apetita, gre mi na bruhanje (…nosecnost izkljucena), dobila sem mozolje, ceprav s kozo nimam ( nisem imela do sedaj ) nobenih tezav… pesimisticne misli…nisem si sploh podobna.
Danes tabletke namerno nisem vzela in zdi se mi, da nadaljevanja tudi vec ne bo.
Razen, ce ne tici se kak meni neznam razlog za takim pocutjem…

Hvala

Lp

Jaz sem Cilest začela jemati, kot mojo prvo kontracepcijo. Jemala sem jo kar nekaj časa in edin “slab učinek” je bil, da sem opazila spremembe na vidu – in kmalu dobila očala z -0,5 dioptrije. Kasneje sem preverila in mislim, da to piše med stranskimi učinki. Tablete sem nato zamenjala z Logest, zdaj pa sem že več kot leto dni brez vsake kemije. Dioptrija se mi je že slabih 10 let ustalila na -1,0.

Tania1, kar se tiče tvojih težav, pa mislim, da ni nujno, da bi bile krive Cilest. Jaz bi tvoje vprašanje postavila kakšnemu psihologu ali psihiatru, saj ti bo on najbolj vedel povedati, če so tabletke pogojene s tvojim počutjem.

LP

ali je možno, da sem se, odkar jemljem tabletke cilest, zredila za okrog 3,5 – 4 kg in to zaradi jemanja le-teh?

New Report

Close