Najdi forum

Čikat-MALI LOŠINJ

Punce, ali pozna katera kamp Čikat na Malem Lošinju? Drugi teden gremo tja z 6 mesečnim otrokom v prikolico, pa me zanima kaj podrobnosti.
Najlepša hvala vsem.
Kama

Kampa ne poznam….je pa naslošno v Čikatu izredno lepo. Dobra odločitev. Mi smo tudi letos bili tam. In smo se imeli prelepo…Še bomo šli tja…

Tudi jaz sem slišala za ta kamp same pohvale.

Ej hvala na hitre odgovore. Me malo skrbi, ker z mojim nisem bila še v prikolici, vedno apartma. Zdaj pa še otrok, saj veste… Si pa zelo želim v prikolico, ker si ves čas lahko zunaj in ni treba vlačit vozička gor pa dol… Upam samo, da nam bo vreme naklonjeno.
LP

Draga Kama, mi smo bili obakrat z otrokoma v Čikatu v šotoru pri njunih 2 mesecih. Krasno, super!! Sanitarije sicer v našem delu kampa niso dobre, če pa boste blizu prenovljenih, je pa ena a. Klima krasna, ves dan boste lahko pred šotorom, v glavnem super!! Z vozičkom si v dobrih 15 minutah v mestu Mali Lošinj, krasne so tudi poti ob obali za z vozičkom. Lep dopust želim, metka ;o)))

Meni je ta kampr čisto prevelik! In prehrupen! Najboljši mi je Bijar na Cresu!

Živjo!

midva sva bila tam prvič pred 5 leti in sva se zaljubila v Mali Lošinj. Vedno sva kampirala v Čikatu v šotoru (ko sva bila še sama). Po kampu je ogromno velikih borovih dreves s senco , sanitarije res še niso vse prenovljene, nove so pa res 1a.
Kot ti je napisala že Metka – blizu mesta, ob morju krasni sprehodi po betonitani potki, lahko boste šli z vozičkom, edini problem vidim v dostopu do morja, ker so v večini bolj špičaste skale – je pa v zalivu kampa lepo urejeno, da boste lahko tudi z malčkom tam – in vsak zaliv s hotelom ima tudi lepo dostopno urejeno plažo.
Midva imava letos dojenčico – stara je 7 tednov, letos se nam zdi da smo še premajhni, komaj pa že čakamo naslednje poletje na Malem Lošinju 🙂

Za vreme te pa naj ne skrbi, sigurno bo lepo – midva še nisva imela dežja!!
Uživajte kukr se da 🙂 🙂

Hej, miša maša, upam, da boš tole sploh prebrala, sem malo pozna: zakaj pa ne bi poskusila iti kljub dojenčici.
Mi smo šli obakrat z osemtedenskima (Maks je bil še dva dneva manj, hihi), pa je bilo super – sploh pri večji smo na hitrico spokali, najprej tudi nisva mislila iti, ker se nama je zdela premala- bili smo fletno v gozdičku pred šotorom, veselo smo se dojili, spali kot angelčki (tam res ni vročine, tudi če smo bili v glavni sezoni), ene dvakrat smo jima samo nogice v vodo namočili… nočem pametovat, ampak res se mi zdi škoda, da ne bi šli.
Če te skrbi vreme (šotor in te stvari), pa rezervirajta depandanse (saj bo kmalu posezona in bo ceneje)… dejte no probat it, mi smo letos že nazaj in je blo res enkratno (sploh ker je mala splavala, mali pa se je odvadil pleničk čez dan, juhuhu).

lp, metka ;o)))

Njihova internetna stran:

Mi smo bili tam, nam je bilo super.

Kuku

halo metka!

madona si mi naredila hude hude skomine…
za koliko časa ste pa šli?
in mene skrbi predvsem če bo z njenim zdravjem kaj narobe, ker do LJ le ni tako blizu hrvatom pa ne zaupam preveč…

ne vem ,ne vem, že kompliciram,a?

bolj verjetno, da se bomo srečali tam naslednje leto…

Pri hčerki (prvi otrok) smo šli za samo 4 dni, smo bili pri mojih v šotoru, drugič (pri sinku) smo bili pa kar 12 dni, vse enkratno, krasno smo se dojili, spali, hčerka je veselo čofotala z očkotom, smo trofli glih tisti čas, ko – razen enkrat par kapljic – ni bilo dežja…

Ti se kar nič ne sekiraj za letos, boste pa drugo leto bolj uživali, čeprav je do zdravstveni dom čisto blizu – na sredi klanca pred Malim lošinjem, če slučajno ne veš.

lp tebi in sončici, metka ;o)))

New Report

Close