Najdi forum

Še zdaj mi ni jasno kako sem se dala ujeti. Seveda nisem bila dovolj radovedna kaj naj bi ciciklub vse nudil in kaj v zameno zahteval. Mislila sem si pač, da članstvo nič ne zahteva.
Torej včlanila sem se v Ciciklub (priznam noja napaka), dobila čez nekaj časa katalog imela sem namen naročiti kar mi je bilo v njihovi ponudbi všeč, toda zamudila sem datum, do katerega naj bi bilo potrebno naročiti. Čez nekaj časa sem prejela pismo v katerem me vljudno opozarjajo naj naročim nekaj iz njihovega kataloga. Zopet sem dala na stranski tir in si mislila saj se ne mudi. Nato prejemem položnico kot opomin s pripisom, da ko bom plačala položnico (čeprav nisem še nič naročila in izrabila nobene njihove usluge) da bom prejela knjigo, ki so jo oni izbrali zame. V primeru da ne plačam položnice, me bodo sodno iztirjali (sprašujem se kaj bodo iztirjali?). Šele takrat sem prebrala kaj piše kaj moram izpolniti kot član Cicikluba. Seveda se članstvo podpisala za dve leti. Ima mogoče kdo idejo kaj lahko naredim, ker po grožnji sodne izterave (čeprav nisem koristila nobenih popustov) nimam namena koristiti njihove ponudbe:?

Tudi jaz sem se na žalost 1 leto nazaj pustila “nategniti” njihovi nadležni akviziterki in sina včlanila v ta famozni Ciciklub. Stvar je pač taka, da moraš 4x letno opraviti nakup, sicer ti po določenem datumu pošljejo položnico, kar si že izkusila. Meni so jo tudi poslali, pa sem stvar rešila tako, da sem šla v klubski center in kupila knjigo, ter prosila, da mi knižijo še pod nakup za preteklo četrtletje.
Sem pa zelo razočarana nad njihovo ponudbo in cenami, sploh pa ponudba v našem kraju je tako bedna, amapk zato se pa ne bom vozila v Ljubljano, kjer sem bila 2x in videla, da imajo dosti več zaloge in ponudbe kot pri nas. enako velja za Svet knjige.
Komaj čakam, da preteče še 1 leto, jih bom z veseljem odpikala.

jaz sem tudi nasedla, a nisem kupila nič, zelo kmalu sem preklicala članstvo. poklicala sem jih, nekaj so mi poslali za podpisat in to je bilo to.

Kako ti je pa to uspelo, mar nisi podpisala, da se zavezuješ, da boš član vsaj 2 leti?

Kako ti je pa to uspelo, mar nisi podpisala, da se zavezuješ, da boš član vsaj 2 leti?[/quote]

POVSOD se lahko izpišeš ne glede na to kaj piše. Tudi iz sveta knjige se lahko takoj izpišeš in podobna članstva.

V primeru, da se izčlanim iz Sveta knjige, nisem pa v vseh četrtletjih opravila nakupa, pa poslane položnice tudi ne plačala – me zato lahko tožijo? A kdo ve mogoče?

Jaz sem tudi nasedla akviziterki na cesti, so izredno posiljeni in prav prežijo za mamicami z dojenčki, tudi na takih mestih stojijo, kjer jih je več, npr. pred otroškim dispanzerjem ali igriščem za otroke. No, potem pa sem še isti dan doma prebrala, kaj zadaj piše, pa sem ugotovila, da mi je akviziterka marsikaj zamolčala ali prikrojila, da bi bilo meni prav. To me je razjezilo, še isti dan sem šla na MK in vse skupaj preklicala (14-dnevni odpovedni rok je zapisan). Od takrat se jih izogibam že na daleč, čeprav so me vseeno kasneje ustavili še nekajkrat pa tudi na cesti ne bom nikoli nič več podpisovala nekaj v par minutah za kar se zavežeš za dve leti ne da bi prebrala pogoje pristopa.

še enkrat: izpišeš se lahko kadarkoli!!Tko da ne trosi neresnice,da se zavežeš,ker ne rabiš.

izpisala bi se rada: ja seveda te lahko tožijo.

Oj,

evo uspešno sem se izpisala iz cicikluba brez kompliciranja. Po e pošti sem jim poslala da ne želim biti več član cicikluba zaradi…, v roku 3eh dni sem dobila domov pisno obvestilo, da so me iz cicikluba izpisali.
fdgdfg hvala za obrazložitev in usmeritev. Saj če dobro premisliš je res, da te ne more nihče prisiliti.

lp

Ni za kaj 😉

Saj veš,da mes 10000 sporočili je vsaj 1 pametno in pravilno hehe.
Uživajte v prelem dnevu

o boh,a je tako težko kupit svojemu otroku 4 knjigice letno? Vse samo jamrate in nergate,meni je bilo lepo povedano kakšne so obveznosti in kakšne so ugodnosti,pa še darilo mi je dal gospodič,pa še vsiljiv ni bil.Skratka punce,kupujemo tako ali tako,vseeno kje,meni je ciciklub super,tako da vam ga priporočam,če kupite 4 knjigice na leto,…

Ni problem, da ne bi hotli otrokom kupit, ampak da v njihovi ubogi ponudbi nimaš kaj kupit. 🙁 Žal!

New Report

Close