Najdi forum

Ciciban/Cicido

Smo dobili ponudbo za naročilo teh dveh revij.

Sedaj me zanima vaše mnenje, ste nanje naročeni in če ne, katero drugo revijo nam priporočate?

Hvala!

Moja mala je naročena na Pikapolonico in smo vsi zelo zadovoljni s to revijo. V vrtcu prelistajo še Zmajčka, ki je ravno tako dober.

Cicibana in Cicidoja pa žal ne poznam, zato ne bi znala oceniti kvalitete.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Ne vem, koliko je star tvoj otrok. Za male od leta naprej je CICIDO super revija, zato priporočam.

Lep pozdrav,

Povhlja

Tudi mi vsak mesec komaj čakamo na Cicido.

Cicido je po mojem primeren za zelo majhne otročke, tam dve, tri leta.
Pri 4 pa se je naša bolj zamotila z Zmajčkom, v njem je več nalog, pa igrica, všeč ji je zgodbica kjer so nekatere besede zamenjane s slikicami, pa vadi lahko pisanje črk. Nalepke so pa itak zakon. Tako, da bomo Zmajčka naročili tudi letos. Zmajčka ne moreš kupiti v kioskih, lahklo ga samo naročiš preko Interneta.

Ostalih revij pa žal ne poznam. Enkrat smo sicer kupili BIM BAM pa nas kljub Priloženem CD-ju ni prepričal, čeprav ga nekateri hvalijo, mogoče smo še premajhni.

Na pa lahko naročiš brezplačni izvod Trobentice.

Živjo!

Pri nas sta obe reviji ZAKON! Za malega (2,5 let) CICIDO, za večjega (skoraj 6) CICIBAN.
Saj res, da so revije drage, ampak se obrestuje! Je treba pa kakšno razvado ukiniti (npr. kajenje, pretirano konzumiranje sladkarij (ki so itak zdravju škodljive…., nepotrebne cunjice). Naročite se in berite jih, ne bo vam žal!!!

Pri nas je Cicido in sta zelo navdušena. Uganke, zgodbice, pesmice, nalepke, igrice – vse je v njem. Lani so bili priloženi tudi dva ali trije CDji (pesmice, pravljice).
Letos smo se spet naročili.
Pobrskaj še malo nazaj – par dni nazaj je bilo govora tudi o tem.
Obstajajo še revije Zmajček, Bim bam, pa še o eni je bilo govora, pa mi je ime ušlo iz glave (Trobentica, če se ne motim).

Mi smo že leta in leta naročeni na obe reviji in sta jih deklici vsak mesec zelo veseli. Mislim, da sta najbolj kakovostni otroški reviji na našem trgu. Imata največ sodelavcev – ilustaratorjev in pisateljev, pesnikov in drugih strokovnjakov in to izključno izjemno dobrih. Mislim, da se skozi reviji tudi vzgaja literatni in likovni okus. Priloge so dobre in poučne. Naloge za reševat so seveda vedno najprej na vrsti. Dobri sta za začetke branja, ker ima še zlasti Cicido veliko velikih tiskanih črk. Sploh pa si ne morem kaj, da ne bi bila ob tem še nostalgična, saj sem “zrasla gor” s Cicibanom.

Vsekakor priporočam.

Prvosolckom je bil vsa leta mojega sluzbovanja Ciciban nepogresljiva revija, meni pa( poleg Prvega berila) nujno potreben pripomocek.

Cesa vsega ni bilo notri. Res – izredni sodelavci ( ilustratorji, pesniki, pisatelji…), celo naloge za legastenike, za prepoznavanje podobnih crk,didakticne igrice…Vse na zavidljivi snovno estetski ravni.

Vnuku sem ga narocila v tujino in ga je dobival od drugega leta( v pomoc mamici) do osmega leta. Cicido je tudi prima, za mlajse. Lep pozdrav Babi

Mi smo lani imeli tako Cicido, kot Zmajčka. Toda oba mulca je boj navdušil Zmajček (priznam, da tudi mene), zato bomo letos kupili le Zmajčka.

Teh dveh revij ne poznamo, smo pa že drugo leto zelo navdušeni nad Zmajčkom in ga letos že komaj čakamo,

lp Jakica

Mi imamo od prvega izvoda naprej naročeno Pikapolonico in smo z njo super super zadovoljni vsi (3 malčki – 2, 5 in 7 let in jaz).
Ker se mi je zdel en izvod premalo, smo lani naročili še najprej Cicido, ki smo ga nato zamenjali za Cicibana – pa sem bila zelo razočarana, še posebej ker sem imela tudi jaz lepe spomine na Cicibana iz mojega otroštva. Letos ga definitivno ne bom naročila, ostanemo pri Pikapolonici – ta sem mi zdi super, čeprav so avtorji malo manj znani, pa zelo dobro ustvarjajo. Mogoče gremo še na Zmajčka ali Trobentico.

New Report

Close