Najdi forum

chitosan

Lep pozdrav!

Evo da še tukaj odprem eno vprašanje….. Pred vsakim kosilom naj bi morala vzeti 1-2 kapsuli chitosana pa zdaj ne vem ali kapsuli vzamem pol ure prej ali direktno pred kosilom???

če imaš čisti chitosan potem direktno pred kosilom, če pa je zraven če kak dodatek pa kakšnih 15 minut prej.

chitosan je namenjen, da ga zaužijemo samo ob tistih obrokih, ki vsebujejo veliko maščobe. torej ni važno ali gre za zajtrk, kosilo ali kakšen drug obrok, važno je le, da gre za mastno hrano.

Se popolnoma strinjam, saj imaš drugače lahko velike težave pri “veliki” potrebi.
Obstaja še kakšno sredstvo za kurjenje maščob, ki ni vezano direktno na hrano in ga lahko jemlješ ne glede na to, ali ješ ali ne? Pred leti so bile neke tablete, pa še učinkovale so (rezultat viden na tehtnici).
LP

zj ne vem a je čisti chitosan ali ni:) na škatelci mi samo piše da je iz hrustančnih lupin morskih živali…..pa to so ubistvu kapsule (rumene)…. a je to pol čisti??:)

Kdo pa dela stvar? Maš več različnih proizvajalcev …

mislim, da imaš čistega. včasih še kakšen proizvajalec doda kakšen vitamin in je zato potrebno malo prej vzeti.

takšnih tablet, ki bi kurile maščobe ni. obstajajo določene legalne substance, a učinek na hujšanje je samo nekaj procentov, in deluje samo ob 100% urejeni prehrani. če te nimaš urejene, potem ti nič ne pomaga.

med ilegalnimi substancami pa obstajajo stvari, ki pa lahko imajo dosti večji učinek, ampak tudi tukaj ne bo učinka če ne boš imel popolnoma urejene prehrane.

tako, da še edini način, ki sigurno deluje je urejena prehrana.

aha aha:) sam še neki me zanima – a bi slučajn jemanje kapsul povzročilo rano na želodcu?? Ker sem slišala, da če jemlješ preveč tablet, da ti pusti hude posledice…. a to velja tudi za chitosan?

dvomim, da bi ti škatlica kapsul pustila posledice. ta chitosan tako ali tako nima nekega velikega vpliva na hujšanje (če nimaš drugače urejene prehrane, potem pa tako sploh nima vpliva) in ga najbrž ne misliš jesti v nedogled.

sicer pa poglej na embalaži za kakšne kapsule gre. oz iz česa so narejene.

New Report

Close