Najdi forum

chicco trio s3

Pozdravljeni,

prodam chicco vozicek trio s3, skupaj s kosaro, lupinico, zimsko vreco in baby nahrbtnikom. Vozicek je rabljen 3 mesece, prodam ga za 420 eur.

Lep pozdrav,
Nadi

Pozdravljeni,

zanima me, če še prodajate voziček?

Lp, Sanja

Pozdravljeni,

se vedno prodajamo. Lahko me poklicete na 041 262 261 za kakrsnokoli dodatno informacijo.

Lp, Nadi

Pozdravljeni,

zanima me kaj je razlog za prodajo tega vozička?
Ravno izbiram voziček za dojenčka, pa mi je chicco trio s3 kar zelo všeč in me zanima, če ste imeli z njim kakšne težave?

Ali pa če predlagate raje kakšen drug voziček?

Lp,
Jana

Chicco S3 je izvrsten voziček ima več kot se potrebuje

Tudi mi prodajamo voziček chicco s3. Je rdeče bež barve, star je 1,5 leta in je dobro ohranjen. V kompletu je košara (auto kit), avtosedež (auto fix), zimska prevleka, zaščita za dež in nahrbtnik. Cena: 380€
Informacije dobite tukaj ali na e-mail. Lep pozdrav, Tina

Zdravo!

Zanima me, če voziček še prodajate? Če ja, mi prosim posredujte kak direktni kontakt. Hvala&LP, Tanja

Pozdravljeni,
zanima me, če je morda voziček še vedno na voljo?
Lp, Simona

Naš žal že dolgo ni več na voljo. Lp, Tina

Pozdravljeni, če kdo še zanimase za voziček chicco s3, jaz ga prodam.Je rdeče bež barve, rabljen je 1 leto in je dobro ohranjen.V kompletu je košara, avtosedež, zimska prevleka, zaščita za dež.

Živjo!
Mene zanima… Je še na voljo? In če je, bi prosila, če me lahko kontaktirate na 031/626-634 ali 041/783-821.
Hvala!
Lp, Bojana

Živjo!

Če se če katera zanima za ta voziček, ga jaz prodajam. ima vse v kompletu-košaro (vzglavje se da regulirati), lupinico z avtofixom in športni sedež + dežno prevleko + zimsko flisasto vrečo za noge + nahrbtnik za otrokove potrebščine s previjalno podlogo.

celoten komplet je v oranžno sivi kombinaciji. vse je snemljivo in pralno. komlet je odlično ohranjen, kot nov.
bolj podrobno je prikazano tu: http://soncek.si/si/chicco-s3-greenwood-i14093.shtml

cena je 380 evrov. za kontakt se obrnite na mail, ali na 041/521/118

Živjo!

Mene pa zanima, če kdo proda samo košaro za voziček S3?
Hvala in lp
Andreja

Tudi mi prodajamo, in sicer: Voziček Chicco S3,vreča za noge,zimska vreča,prevleka za dež,napihljiva kolesa,košara (nastavljivo dno+auto kit) lupina auto-fix, kenguru GO. Cena: 430 EUR Info 031 528 990 (Klara)

Tudi jaz prodajam chicco trio s3.
Ima vse kar je v kompletu in je lepo ohranjen.
Več informacij, slike in ceno, ki je res ugodna pa dobite na meil [email protected].
Lep pozdrav

New Report

Close